Az alma nem esik messze a fájától - mondhatnánk, amikor Julianne Moore és lánya közös fotójára nézünk. Az 53 éves színésznő és a 12 éves Liv a Vogue augusztusi számában láthatók együtt.

Annie Leibovitz sztárfotós készítette azt a fotósorozatot, amelyen vörös hajú hírességek pózolnak külön-külön. A képek a legnagyobb divatmagazin augusztusi számában jelennek meg. A fotók közül talán a legkülönlegesebb az, amelyen Julianne Moore szerepel 12 éves lányával. Gyönyörűek és vörösek!

A született vörös hajúakról egyébként azt mondják, hogy temperamentumosak, könnyen elragadja őket a hév és sosem rejtik véka alá a véleményüket. A szőke után ezt az árnyalatot tartják leginkább szexinek az erősebb nem képviselői. A vörös hajszín titkairól bővebben itt olvashatsz.

Forrás: Origo
A fotó, amely Annie Leibovitzot örökre híressé tette

Takács Nóra híres nőkről szóló cikksorozatában Annie Leibovitz életét is bemutatta. Így írt arról a képről, amely a fotósnőt örökre híressé tette: "1980. december 8-án azt a feladatot kapta, hogy fényképezze le John Lennont a magazin címlapjára. Lennon azonban nem akart egyedül szerepelni a képen, ragaszkodott hozzá, hogy szerelmével, Yoko Onóval együtt pózoljanak. Annie megkérte őket, hogy feküdjenek a földre, majd szólt Lennonnak, hogy akkor vetkőzzön le. Yoko visszakérdezett, hogy ő is levegye-e a pulóverét, mire Annie határozottan azt mondta: 'Maradjon minden rajtad!'. John Lennon láthatóan fázott és közelebb kucorodott a szerelméhez, Annie pedig lekapta a tökéletes pillanatot, ami örök életére híressé tette. Amikor megmutatta a párnak a fényképet, John Lennon azonnal rávágta: 'Meg kell ígérned, hogy ez lesz a borítón.' Ez a kép tökéletesen jellemzi a kapcsolatukat. Ez volt az utolsó közös képük, az utolsó közös szerelmes ölelésük. Öt órával később John Lennont agyonlőtték."