Angyalra várnak: Alicia Keys második gyermekével terhes

terhesség házassági évforduló terhes Alicia Keys énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alicia Keys nagyon boldog. Honnan tudjuk? A minap nemcsak negyedik házassági évfordulóját ünnepelte férjével, de aznap elárulta: babát vár. A másodikat.

A 33 éves sztár Twitter- és Instagram-követői nagyon örülhettek szerda este, amikor meglátták kedvenc énekesnőjük egy pocakos fotóját. A világsztár ezzel a képpel jelentette be terhességét, amely mellé odaírta, úton van a következő angyalka. Ugyan a fotó az énekesnő az első terhessége alatt készült, Alicia valószínűleg a második terhessége alatt is így ragyog majd.

Forrás: Instagram / Alicia Keys

A világsztárok közül nemrég Shakira jelentette be, hogy második gyermekét várja. Hamarosan első gyermekének örülhet Scarlett Johansson, Zoe Saldana is először lesz anyuka - ő ikreket vár. És első gyermekével várandós Mila Kunis színésznő is. Róluk nemrég friss fotók is készültek, amelyeket itt nézhetsz meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.