Várkonyi Andi is beállt a sorba: smink nélküli fotót posztolt

Forrás: Várkonyi Andrea/Facebook -
Várkonyi Andrea festék smink arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon mutatta meg oldala követőinek fetetlen arcát Várkonyi Andrea.

"Hétvégi pihi a kertben, családozás. Nincs is ennél jobb" – kommentálta Várkonyi Andi a közösségi oldalon a fényképét. A hamarosan negyvenéves híradósnak smink nélkül sem kell szégyenkeznie, sőt a kommentelők szerint így, természetesen a legszebb.

Forrás: Várkonyi Andrea/Facebook

Sztárok natúr arccal

A hollywoodi csillagok mintájára a hazai celebek közül is egyre többen vállalják magukat sminkeletlenül. Lilu például egészen merész szelfit osztott meg magáról, Csobot Adél évekkel ezelőtti önmagára hasonlít festék nélkül, Dobó Kata reggel is gyönyörű, Tatár Csilla pedig mindig is a természetesség híve volt. Kulcsár Edina, a Magyarország szépe verseny dobogósa is lőtt egy smink nélküli szelfit. Tolvai Reni az Eurovíziót nézte natúr arccal, Kapócs Zsóka pedig a világkörüli útján mosolygott a kamerába úgy, ahogy a jóisten megteremtette.

Maradj a barna hajnál, Kata!http://www.life.hu/trend/20140723-sarka-kata-szoke-parokat-probalt-fel-abban-fotoztak.htmlFacebookjára töltött fel szőke hajjal pózolós fotót Sarka Kata. A kommentelők egy részének nem esett le azonnal, hogy Kata csupán parókát próbálgat.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huProvokatív képen pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140722-palvan-barbara-nico-bustos-kamerai-elott-pozol-es-az-ujjat-nyalja.htmlTetovált férfiujjat nyalogat legújabb fotóján Palvin Barbara. A modell az Instagramjára töltötte fel titokzatos fotóját. TrendOrigoCsodaszép ruhában állt színpadra Osvárt Andreahttp://www.life.hu/trend/20140720-osvart-andrea-a-magyarorszag-szepe-musorvezetoje-gyonyoru-ruhaban-tundokolt.htmlA vasárnap esti Magyarország Szépe verseny győztese, Kulcsár Edina megosztotta a kommentelőket, ám a műsorvezető, Osvárt Andrea nem kevés bókot zsebelhetett be. Tény, a sok hasonlóra sminkelt lány között Andi igazi kuriózum volt.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.