frizura fonás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretjük Jennifer Aniston vörös-szőnyeges stílusát, mert általában szexi, elegáns, mégis trendi. Ám ha a hajáról van szó, a színésznő túlságosan is előnyben részesíti a hagyományos dolgokat. Ám ennek most váge!

Tény, hogy a Jóbarátok-beli Rachel-frizura a világ egyik legnépszerűbb fazonja - akkoriban minden második nő ilyen hajra vágyott. Jennifer azóta általában melíroztatja a tincseit, legtöbbször egyenesre szárítva, vagy enyhén hullmámosan, kiengedve viseli, és nagyon ritkán tűzi fel, hajkölteményt pedig szinte sosem kér a fodrászától. Ám úgy tűnik, a színésznő is imádja a fonott frizurákat - a napokban ő is ilyet kért hajmágusáról.

Forrás: Instagram/ mrchrismcmillan

Meg kell hagyni, az eredmény remek lett: imádjuk ezt a stílusú fonást, az enyhe kócosságot, és mindez nagyon jól áll Jennifernek is. Csak nem a nagy napra keresi az ideális frizurát?

Hogy tetszik Jennifer új frizurája?

Fonott frizurák ezerféleképp - így csinálják a világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20140717-divat-es-trend-fonott-frizura-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlMég mindig nem unjuk a fonott frizurákat, a kánikulában pedig különösen praktikus ez a hajviselet. A sztárok is igyekeznek ötletesen variálni a fonott stílust, meg is mutatjuk, mennyire!Trend--Hajszárító nélkül készül a legszexibb nyári frizurahttp://www.life.hu/trend/20140722-nyari-frizura-hajszaritas-nelkul-igy-keszitheted-el-tippek-a-profitol.htmlTe sem rajongsz azért, hogy a forró nyári napokon - amikor még egy laza sminkeléstől is leizzad az ember - a hajszárítóval is hosszú perceket tölts el? Felejtsd el a nyári hajszárítást, mutatunk egy jobb megoldást!Trend--Nedves, kócos, bubi - Frizuratrendek 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20140108--frizuratrendek-2014-ben-ezek-lesznek-a-legdivatosabb-fazonok-es-szinek.htmlHa egy szóval kéne jellemezni a 2014-es hajtrendet, akkor az a természetesség lenne. Megmutatjuk, milyen frizurák hódítanak a nagy divatházak kifutóin, és eláruljuk azt is, mely színek viszik a prímet 2014-ben. Lesd el és építsd be a mindennapjaidba azt a stílust, ami közel áll hozzád, de ne feledd: a trendeket mindig az egyéniségedre kell alakítani.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.