Provokatív fehérneműreklámot rendezett Penelope Cruz

fehérnemű Agent Provocateur Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Agent Provocateur új reklámfilmje forróbb, mint bármely eddig készült fehérneműreklám. Ezen azonban meg sem lepődünk, hiszen a filmet Penélope Cruz rendezte. 

A spanyol szépség pedig tudja jól, mitől döglik a légy. Azon most nem lamentálnánk, hogy vajon a reklámfilmben használt elemeket vette -e be akkor is, amikor a sármos Javier Bardem fejét csavarta el, mindenesetre meg kell hagyni, Penelope érti a dolgát.

Az Agent Provocateur amúgy sem egy szűzies márka - darabjai igen szexisek és erotikusak. Az új reklámfilmben egy jóképű, ám éppen igen rossz állapotban lévő úrimber - Jon Kortajarena - akad össze egy csapat bombázóval, akik a sivatag közepén nekiállnak vetkőzni és edzeni kicsit...

A filmtörténelem legszexibb fehérneműihttp://www.life.hu/trend/20140624-szexi-fehernemuk-mozifilmekben-micsoda-no-szex-es-new-york-sophia-loren-liz-taylor.htmlNemcsak az életben, de a filmvásznon is rajongunk a csodás fehérneműkért. Bár a mozi leghíresebb prostituáltjai gyakran kapnak fehérneműs jelenetet, azért hétköznapi hősnőkön is láttunk már ikonikus darabokat. Mutatjuk is a kedvenceinket!Trend--Egy kis csalás és rafinéria: így válassz fehérneműt, ha kismellű vagyhttp://www.life.hu/trend/20140430-fehernemuvalasztas-igy-vasarolj-ha-kismellu-vagy.htmlKismellűként neked is gondot okoz megtalálni az ideális melltartót? Fogadd meg a szakember tanácsait, és szerezd be a szezon legnépszerűbb darabjait – akár extra kis méretben is.TrendOrigoMi alá mi illik? Fehérneműválasztás stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140430-mi-ala-mi-illik-fehernemuvalasztas-stylist-szemmel.htmlA fehérneművásárlás nem könnyű dolog: nem elég, hogy a próbafülkékben szembesülnünk kell testünk legapróbb hibáival is, de nehéz dolog megtalálni azokat a szetteket, amik mindenhez passzolnak, miközben kényelmesek és csinosak is. Megkérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot, ő milyen szempontokat tart lényegesnek a fehérneművásárláskor. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.