Gyönyörű fotókkal búcsúzott halva született kislányától egy kaliforniai pár

Forrás: www.facebook.com/lovesongeventsandphotography/ -
halál búcsú Születés fotósorozat gyász halva születés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmasan gyönyörű fotósorozatot készített egy kaliforniai párról és halva született kisbabájukról egy fotóművész. Nehéz könnyek nélkül végignézni őket.

Lindsey Natzic-Villatoro fotóművész szívszorító történetet osztott meg a Facebook-oldalán egy kislányról, aki halva született és egy családról, akik gyönyörű képekkel köszöntek el tőle. A fotós leírta, Emily és Richard Stanley végső és a mai, a halált olyan nehezen feldolgozó társadalomban szokatlan búcsúját kislányuktól, Monroe-tól.

Forrás: www.facebook.com/lovesongeventsandphotography/

Emily, az édesanya egyik nap reggel egyszer csak azt vette észre, hogy kislánya nem mozog a hasában. Azonnal bement a kórházba, ahol megállapították, hogy a baba, akit Monroe-nak neveztek el, még a születése előtt elhunyt, mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára.
Emily és párja, Richard a tragédia ellenére úgy döntöttek, a fényképeknek el kell készülniük halva született kislányukról. A fotóművész végigélte velük a legszomorúbb órákat. "Így szerettük volna megmutatni a családunknak, milyen gyönyörű is volt a lányunk" - idézi a 26 éves anyukát a Yahoo magazin. "Szerettük volna, ha az emléke tovább él velünk ily módon is."

A szülők kilenc órát töltöttek a babával, addig a családtagok is megérkeztek és elbúcsúztak a kicsitől. Ez idő alatt születtek a fotók is a tökéletes kislányról.

Forrás: www.facebook.com/lovesongeventsandphotography/

Forrás: www.facebook.com/lovesongeventsandphotography/

Forrás: www.facebook.com/lovesongeventsandphotography/

Mi az oka a halva születésnek?

Egy brit orvosi folyóirat (a The Lancet) cikkében angol kutatók azt állítják, hogy évente kettő- és négymillió között van azoknak a babáknak a száma, akik halva születnek erre a világra - írtuk egy korábbi cikkünkben. A fejlett országokban gyakran nem derül ki, mi áll a halál mögött, de feltételezhető, hogy genetikai elváltozásokkal, illetve az anya életmódjával: a táplálkozással, dohányzással, a mozgásszegény életmóddal lelhető összefüggés.
Szeméttel együtt égetik el a halva született magzatokat (18+)http://www.life.hu/news/20140325-egy-oknyomozo-riportbol-kiderult-hogy-tobb-brit-korhazban-a-hulladekkal-egyutt-egetik-el-az-elvetelt.htmlTöbb kórházban a hulladékkal együtt égetik el az elvetélt magzatokat – derült ki egy oknyomozó riportból. A nézők kiakadtak a film láttán.News--Halva született Gary Barlow kislánya, Poppyhttp://www.life.hu/csalad/20120807-gary-barlow-enekes-es-felesege-dawn-barlow-kisbabaja-poppy-halva.htmlGary Barlow és felesége, Dawn hivatalosan is megerősítették, hogy augusztus 4-én halva született a kislányuk.CsaládHalva születtek, most mégis iskolába járnak az ikrek - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20110907-halva-szulettek-most-megis-iskolaba-jarnak-az-angol-ikrek.htmlAz ikrek születésekor a szülők a legrosszabbra készültek, a tragédia azonban nem történt meg: Gracie és Mickey Swindell már négy évesek, és már iskolába is járnak.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.