Az internet új sztárja egy káprázatos testű, vasakaratú balerina

Forrás: Facebook/mistycopeland -
balett-táncosnő kampány balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most és mindörökre tanuld meg Misty Copeland nevét, aki egyetlen nap alatt vált az internet első számú sztárjává.

Ha még nem láttad az Under Amour sportruházati cég új kampányát, akkor sürgősen pótold, mert hamarosan mindenki, de tényleg mindenki arról a nőről beszél majd, aki szerepel benne. Az "I Will What I Want" ("Akarom, amit akarok") videóban Misty megmutatja, mennyire sikeres lehet egy nő, ha ragaszkodik az álmaihoz, és nem adja fel azokat.

A videó egy levéllel kezdődik, amelyben elutasítják a jelentkezését a balettintézetbe, mivel nincsen megfelelő teste ahhoz, hogy balettos váljon belőle, nem mellesleg 13 évesen már túl öreg is hozzá. Vajon, hány embernek küldhetnek ki hasonló levelet. A lényeg, hogy Misty nem adta fel, ugyan nagyobbak a mellei és atlétikusabb, mint az átlag balerinák, de 24 éves korára az Amerikai Balettszínház történetének második afro-amerikai szólótáncosává vált.

Forrás: Facebook/mistycopeland
Molnár Andi extrém fotókkal búcsúzik a versenytánctólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140716-molnar-andrea-a-szombat-esti-laz-tancos-koreografusa-kulonleges-fotosorozattal-bucsuzik-a.htmlKülönleges fotók készültek a Szombat Esti Lázból megismert gyönyörű táncosnőről. A lélegzetünk is elállt.Ez Zsír!OrigoEz mi? Meztelenül táncolnak az emberek Los Angeles utcáinhttp://www.life.hu/news/20140715-meztelenul-tancolnak-los-angeles-utcain-igy-reklamozzak-a-pucer-randi-nevu-uj-musort.htmlEgy tucat bevállalós táncos pucéran ugrándozik LA-ben. Ez a hamarosan induló meztelen társkereső valóság-show beharangozó videója.News--Bálnákkal táncol 3 gyönyörű nő – bámulatos videóhttp://www.life.hu/news/20140618-balnakkal-tancol-harom-no-egy-bamulatos-viz-alatti-videoban.htmlHosszúszárnyú, avagy púpos bálnákkal úszik és táncol együtt három nő egy fantasztikus videóban. Tényleg kihagyhatatlan!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.