A héten Beatrix látogatott el hozzánk, és kérte a segítségünket. Az elmúlt években sokat fogyott, új külsejével még csak most barátkozik. Mi kihoztuk belőle a maximumot! 

Beatrix 24 éves, egyetemi hallgató Győrben. Barátnőjével, Lillával érkezett hozzánk, akivel gyerekkoruk óta jóban vannak, így egyértelmű volt, hogy egy ilyen csajos napra is együtt jönnek. „A betegségem miatt kötelező diétára fogtak. Az elmúlt években jobban odafigyelek magamra, elkezdtem sportolni, egészségesen táplálkozni. Szerencsére sikerült is ledobni pár kilót, bár nem voltam magamhoz minden nap szigorú, néha azért bűnöztem" - mesélte mosolyogva Bea. Miután mindenki egyetértően bólogatott erre a gondolatra, így folytatta: „Mostanában azt veszem észre, hogy kezdenek rám felfigyelni az utcán a fiúk, de nem igazán tudom, hogy kell az ilyen helyzeteket kezelni, mi ilyenkor a teendő. Azért jöttem, hogy segítsetek nekem. Kérlek, mutassátok meg, hogy mi áll jól az új alakomhoz, az arcomhoz, milyen színeket érdemes variálnom, és mi az, amihez egyáltalán ne nyúljak! Szeretnék szép és nőies lenni!"

Szerintünk egyébként már így is szép és nőies Bea, de nem igazán hitt nekünk, amikor ezt elmondtuk neki is. Gondoltuk, inkább beszéljenek a tények helyettünk, szóval gyorsan megkezdtük az átalakítást - Niki neki is látott a frizurának. "Gyönyörű, vörösesbarnás hajszíne van, amin nem is akartunk változtatni, mert remekül illik a bőr- és a szemszínéhez is. Miután megmostam a haját és ápoltam, kissé rövidebbre is vágtam, mert elég száraz és töredezett volt a vége. Szárítás után pedig egyenesre vasaltam a tincseit."

/1408/Bea_p20148516019

A haj után Oscaron volt a sor: "Nem egészen értettem, miért is szeretne átalakulni... De örültem, hogy helyre tudtam billenteni az önértékelését. Minden adott, hogy megvalósítsa önmagát, nagyon szép lány! Ultrakönnyű alapozással egységesítettem bőre színét, szerkezetét, arcát árnyékoltam, majd púderrel lefixáltam. A szemöldökét finoman élénkítettem. Orcáit barackos arcpírral emeltem ki. Szemét bézs, mályva és egy kis vadszilva árnyalattal árnyékoltam. Kifelé vastagodó, ívelt tusvonallal koronáztam meg a szemhéjfestést. Az alsó szempillatőbe is satíroztam egy keveset a vadszilvából. Ajkának gyönyörű ívét egy természetes, nude árnyalatú ajakrúzzsal töltöttem fel, majd egy kis vizes hatású szájfénnyel bolondítottam meg. Eszméletlenül természetes lett a végeredmény."

A smink után akcióba lendült a Fashion donor is: "Beatrixnak a tónusaihoz tökéletesen passzoló ruhát választottunk. Mindenképp szerettük volna a szép vonalait, derekát kiemelni, így egy élénk színű övet választottunk, amely tökéletessé tette az összképet."

/1408/Bea_e201485162140

Ruha: Konsanszky - Laoni la Store; Táska: Laoni by Laoni la Store; Cipö: Reserved, Karkötö: F&F

Mire minden szakember elkészült, Bea alig hitt a szemének. Mi meg akkor hittük azt, hogy káprázik a szemünk, amikor elkezdett pózolni Kata fényképezőgépe előtt. Teljesen profi volt, abszolút nem tűnt elveszettnek a kamera előtt. Reméljük, hogy ez a nap kellő önbizalommal látta el, megjegyezte az apró fortélyokat, amiket tanítottunk neki, és hogy elhiszi végre: Ő egy Jó Nő!

/1408/K_pr_201485163625