Közel 17 ezer megosztást ért el néhány óra alatt egy fiatal nő megrázó posztja a Facebookon. Dóri azért osztotta meg történetét a nagy nyilvánossággal, mert azt reméli, ha elég sok nőhöz eljut a posztja, volt párja másban nem tehet kárt. 

Hatásos módját választotta Dóri annak, hogy megpróbálja megmenteni expasija potenciális áldozatait a brutális férfitól. Történetét nyilvános posztban tette közzé, azzal a céllal, hogy minél többen elolvashassák azt és tanuljanak belőle. 

Forrás: Halász Dóri/Facebook

"Nem sokan ismertek, de arra gondoltam ezt mindenképpen meg szeretném osztani veletek, mert akárkivel előfordulhat. Három hete szakítottam a barátommal, és a napokban felkeresett, illetve beszélgettünk békülni szeretett volna. Eljött hozzám egy kerti sütögetésre, ahova barátokat is hívtam, nem volt semmi gond, örültünk egymásnak, viszont mikor bementünk a házba hogy aludjunk, én megtagadtam tőle az együttlétet, erre szétverte a szobám, majd engem. Senki sem számított erre, még én sem fogtam fel teljesen, hogy megtörtént. Azonban ha tükörbe nézek kénytelen vagyok visszaemlékezni néhány pillanatra, ami az éjszakából megmaradt. Ahogyan az ágyról lerángatott, megfojtogatott, majd belevert az arcomba. Szerencsére ott voltak a barátaim hogy segítsenek. Arra kérlek titeket, azzal, hogy ezt elolvassátok és esetleg megosszátok, segítsetek nekem és a leendő barátnőnek hogy ne váljon áldozattá... Ugyanis sokan ismerhetitek a kedves volt barátom" - olvasható a szívszorító poszt, amelyben a férfi neve is szerepel

Ezeket feltétlenül tudnod kell a családon belüli erőszakról
Még mindig nagyon sokan nem fordulnak a rendőrséghez és semmilyen más segítséget sem kérnek, ha családon belüli erőszak áldozatává válnak. A Life.hu összeszedte a témával kapcsolatos hiteket és tévhiteket, amelyek közül néhány köztudott, néhányon azonban mi is csodálkoztunk.

 

Itt kérhetsz segítséget
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101