A héten több sztár, sőt, még Letízia spanyol királyné is bebizonyította, hogy teljesen hétköznapi szettben, lapos talpú lábbeliben is lehet valaki stílusos. De nem volt hiány mintákból, trendi pasikból és bakikból sem az elmúlt napokban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Nem kell mindig tűsarkú!

Pláne 2014-ben, amikor minden eddiginél menőbb a lapos talú, vagy éppen a sportos lábbeli-elegáns ruha párosítás. Jessica Alba a reptéren is divatozik: a színésznő a feketét és a fehéret keverte imádnivaló módon. Zoe Kazan A-vonalú bőrszoknyája és különleges gallérú búza remekül mutattak együtt, az összképet a Miu Miu cipő tette még egyedibbé. Sőt, a héten Pixie Lott is beállt a sorba, már ami az A-vonalat és a lapos talpakat illeti. 

Mintamánia

Elsőre kicsit soknak tűnt Aubrey Plaza ruhakölteménye, egyrészt a minta, másrészt az intenzív színek miatt. De meg kell hagyni, a narancs és a lila csodásan működnek együtt! Joey King szettjéről ezt már nem tudnánk elmondani: nekünk sehogy sem jön össze a bordó a lilával és a többi tarkabarka árnyalattal. No, meg ezzel a bokacsizmával...

Izgalmas feketében

Marion Cotillard-ban - akinek a stílustrükkjeit már régen kiveséztük - nem nagyon tudunk csalódni. A héten egy imádnivaló, fekete Dior ruhával lepett meg bennünket. Az persze biztosan nem véletlen, hogy a rúzsa még a szőnyeg színéhez is passzol... Katie Holmes is a feketére voksolt, méghozzá Michael Korstól: az aszimmetrikus blúz laza nadrággal és a feltűzött hajjal remekül állt a világsztárnak. Egészen kivirult ez a lány - és grimaszolni is nagyon tud!

Katalin vagy Letícia?

Míg Katalin hercegnő egy igen csinos, királykék L.K. Bennett ruhában jelent meg, addig Letícia spanyol királyné lényegesen lazábbra vette a figurát a családi fotózáshoz. A laza nadrágban és az egyszerű fehér felsőben nagyon hétköznapinak, mégis bájosnak tűnt a spanyolok első számú kedvence.

Óvatosan a keblekkel!

Az sem jó, ha túl nagy, és az sem, ha túl kicsi - ezt pedig Hannah Tointon és Kim Kardashian kreációi példázzák a legjobban. Hiába a remek szín és a fazon, a Prabal Gurung ruha túl bő Hannah karcsú testére: az eredmény olyan, mintha 10 kiló fogyás után elfelejtette volna szűkíteni a ruhát. Bezzeg Kim Kardashian! Ő kipakolta, amit kell, de azért remekül mutatott barna bőrén a púderszínű ruha. 

 Lazíts kicsit!

Michael Fassbender nemcsak jó pasi, de öltözködni is tud. Lazára vette a figurát, és remekül sikerült neki: az egyszerű póló-fekete zakóhoz farmert és menő szürke cipőt húzott. Ez az a stílus, amiért odavannak a nők - mi legalábbis! De nagyon szerettük Will Arnett zöld öltönyét is, mert merőben más volt, mint a klasszikus vörös szőnyeges férfiszettek. Néha nem árt a változatosság a pasiknak se!