Dobrády Ákos visszatért régi szerelméhez

tenisz Dobrády Ákos életmód sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes-zeneszerző évekig heti szinten teniszezett, később azonban ez abbamaradt. Két hónapja ismét rendszeresen lejár a pályára, és régi edzőjével csiszolja a technikáját. Ákos imádja ezt a sportot, a meccseket csakúgy, mint az edzéseket. A zenész nagy előnye, hogy magas, atlétikus alkata van, és a szervái is kiválóak!

Ada csúcsformában van - új hivatást választotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140804-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-szemelyi-edzonek-tanul-es-az-eletmodjara-is-odafigyel.htmlA csinos, kétgyermekes műsorvezető úgy döntött, a tévézés mellett még megtanulna egy sokkal gyakorlatiasabb szakmát. Ada most személyi edzőnek tanul: a fiatal anyuka már nemcsak az étkezésére figyel, hanem az edzésben is kőkemény. Ez meg is látszik rajta - jobb formában van, mint valaha!Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huSokszorozd meg a nyári feltöltődést Jin jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20140731-jogaiskola-a-jogaklikkel-sokszorozd-meg-a-nyari-feltoltodest-jin-jogaval.htmlVan, hogy úgy érzed, hiába van nyár és napsütés, mégsincs elég energiád a napi feladatok elvégzéséhez? A kínai taoista szerzetesektől olyan megoldást tanulhatsz, amivel megsokszorozhatod az energiaszintedet!Ez Zsír!--Zabpehely és okos edzések - ezért olyan dögös a legjobb testű fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140725-regos-lili-fitneszmodell-edzesei-eletmodja-ezek-a-kedvenc-dietas-ennivaloi.htmlA 26 éves Regős Lilit tavaly a világ legjobb testű fitneszmodelljévé választották, a Life.hu pedig akkor már kifaggatta őt az elért sikerekről. Most, egy év elteltével kíváncsiak voltunk, változott-e valamit a világkupa és világbajnoki győztes fitneszmodell élete, és arra is megkértük, ossza meg velünk jól bevált praktikáit.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.