Álomszép baba Iker Casillas és Sara Carbonero gyermeke

Forrás: Facebook/Sara Carbonero -
Sara Carbonero Martín Casillas Carbonero focistafeleség Spanyolország focista sztárcsemete Iker Casillas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig Shakira és Gerard Piqué édes kisfia volt a Life.hu szerkesztőségének kedvenc spanyol focistacsemetéje, most viszonyt úgy tűnik, a kis Milan komoly kihívóra talált.

A trónkövetelő nem más, mint Martín Casillas Carbonero, vagyis a spanyol válogatott kapusának és a gyönyörű Sara Carboneronak a babája. Ezzel a jóképű pasival ugyanis egyszerűen nem lehet betelni.

Ők a 2014-es vébé legcukibb apukái és sztárcsemetéi - Lesd meg őket! Forrás: Facebook/Sara Carbonero

Ahogy a kis Milan esetében, úgy Martínnál is érdemes beszélnünk a tökéletes génálloményról. A kisfiúnak ugyanis nem csak a papája nagyon szexis, de az édesanyja is bekerült a leggyönyörűbb focistafeleséget felvonultató összeállításunkba.

Forrás: Facebook/Sara Carbonero

Biztosak vagyunk benne, hogy a két kissrác, Milan és Martín pár év múlva együtt rúgják a bőrt, és hajtják majd a csajokat a spanyol tengerparton.

Pazar óceáni vityillót vett Miranda Kerr szupermodellhttp://www.life.hu/csalad/20140808-miranda-kerr-szupermodell-malibun-vett-egy-pazar-oceanra-nezo-hazat.htmlA nemrég elvált Miranda Kerr Malibun vásárolt egy varázslatos, óceánra néző otthont. Mutatjuk az irigylésre méltó házikót.Család--Szétverte menyasszonya arcát a rapper? - Íme a családon belüli erőszak celeb módrahttp://www.life.hu/csalad/20140809-majka-zenesztarsa-curtis-bantalmazta-menyasszonyat.htmlSokkoló fotókat osztott meg magáról az ismert zenész, a rapper Curtis menyasszonya a facebookon. A lány szerint a képek azután készültek, miután egy vitának veréssel vetett véget a párja - írta a Bors. Néhány napja egy "ismeretlen" fiatal nő tárta fel fájdalmát és sebeit a közösségi oldalon. Erről a Life.hu is beszámolt. Család--Kiderült, hogy Robert Pattinson nővére is tök tehetségeshttp://www.life.hu/csalad/20140808-robert-pattinson-novere-lizzy-pattinson-is-bekerult-a-brit-x-factor-versenyzoi-koze.htmlRobert Pattinson nővére, Lizzy is bekerült a brit X-Factor versenyzői közé.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.