Megtaláltuk a legkreatívabb anya-lánya fotókat

Forrás: boredpanda.com -
képsorozat retro fotó lány megható anya kapcsolat vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anya-lánya különleges kapcsolatot mutatják be a Boredpanda által összegyűjtött fotók. Vicces és megható felvételeken pózolnak a büszke mamák csemetéikkel.

A képek között vannak vicces pózok, kismamás pocakosak, jógás és sminkelős is, sőt, egy hamisítatlan retró is található a gyűjteményben. Nekünk legjobban az alábbi biciklis, nyári hangulatot idéző kép tetszett.

A Life.hu szerkesztőségében anyák napja alkalmából mi is összeszedtük és megmutattuk nektek a kedvenc anya-lánya fotóinkat.
Forrás: boredpanda.com

Többi imádnivaló anya-lányos fotóért KATT IDE!

Szőnyeget a kertbe! Miért ne?http://www.life.hu/csalad/20140711-hoditanak-a-kulteri-szonyegek-a-teraszokon-kertekben-mert-hasznosak-praktikusak-es-szepek.htmlNéhány éve tapasztaljuk, hogy a nappali kiköltözik a teraszra. A párnáknak, kanapéknak, ágyaknak, lámpáknak és kandallóknak már régen elkészült a szabadtéri változata is. De ami még ennél is meglepőbb, néhány merész designer kezdeményezésére a szőnyegek is megjelentek a kertekben, ugyanolyan eleganciával és ugyanolyan minőségben, mint bent használatos társaik, így téve melegebbé és színesebbé a teraszok padlóját.CsaládOrigoMegszületett az amerikai színésznő, Christina Ricci első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20140811-christina-ricci-amerikai-szineszno-elso-gyermeke-megszuletett-kisfiu-lett.htmlChristina Ricci 34 éves színésznő és férje, James Heerdegen első gyermeke világra jött. Egyelőre csak annyit tudni, hogy kisfiú. Gratulálunk!Család--Vakáción a spanyol királyi család – íme, az első kép a nyaralásról!http://www.life.hu/csalad/20140807-fulop-spanyol-kiraly-es-leticia-spanyol-kiralyne-csaladi-nyaralasa-kezdetet-vette-mallorcan.htmlFürdőruha és strandolás helyett palotában alszik és jachton utazgat majd VI. Fülöp spanyol király és gyönyörű családja.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.