Hercegnő a tányéron – kreatív ételfotók

Forrás: Instagram/mildicasdemae -
édesanya tálalás válogatás kreatív étel zöldség gyümölcs gyerek evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nívea Salgado tudja a megoldást arra, ha a gyerek válogat.
Forrás: Instagram/mildicasdemae

A fogorvosként végzett hölgy, aki a családalapítás miatt otthagyta tudományos karrierjét, kreatívabbnál kreatívabb ételeket tálal gyermeke elé, aki érthető módon már nem tud ellenállni az elé rakott finomságoknak. Sikerét igazolja, hogy Catarina most már az édes almán kívül más gyümölcsöt és zöldséget is szívesen megeszik. Az anyuka Instagram-oldalán gyűjti össze az ételeket – kattints IDE értük.

Körtesün és uborkabéka

Minden édesanya jól tudja, mennyire fontos, hogy gyermeke elegendő zöldséget és gyümölcsöt egyen. A legrosszabb megoldás az erőltetés, néhány ötletes praktikával azonban még a legzöldségellenesebb gyerekeket is megszelídítheti - kattints IDE a tippekért!
Lázár Chef: Mexikói mártogatós ételek - így készül a házi lepény!http://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140724-lazar-chef-a-mexikoi-tapas-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés gasztrotúrává váljon a Life.hu-n.Lázár Chef--Fogyás kalóriaszámolással, zumbával, sütivel – íme az örömfogyókúrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140801-harminc-kilot-fogyott-egy-ev-alatt-zumbaval-kaloriaszamolgatassal-mandoki-erika.htmlHarminc kilót fogyott nem egészen egy év alatt. Azt mondja, soha nem lesz nádszálkarcsú, nem is törekszik arra, de azzal, amit elért, azzal éppen elégedett. Derűs beszámolója, életörömtől ragyogó fotói, nyálcsordító receptjei alapján annak is látszik.Ez Zsír!--Egészségesebb, mint egy hagyományos sütemény: így készül a müzlitortahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140724-hogyan-legyek-jo-no-muzlitorta-gyumolccsel-es-egeszseges-zselatinnal.htmlSzereted az édességet? Mit szólsz, ha mutatok egy nagyon finom, könnyű, nyárias nyalánkságot? Egészségedre!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.