Lady Diana egykori sminkmestere, Mary Greenwell osztotta meg az egykori hercegnő szépségápolási rutinjait.

Kiderült, hogyan tartotta karban szépségét a néhai Diana hercegnő. A szívek királynőjeként emlegetett brit királyi híresség szépségápolási rutinjáról egykori sminkmestere, Mary Greenwell beszélt, aki egy 1991-es Vouge-fotózáson ismerkedett össze a hercegnővel.

Forrás: Northfoto

„Ha a bőréről volt szó, nagyon figyelmes volt Diana. A nap végén és a sminkelés előtt is mindig gondoskodott arról, hogy tiszta legyen az arca" – mesélte Greenwell, aki szerint az ő tanácsára fogta vissza alkoholfogyasztását is: „Miután elkezdtünk együtt dolgozni, Diana mindenben tartani kezdte a mértéket. Amint abbahagyta az alkoholivást, 100 %-osan tökéletes lett az arcbőre."

A bőrápolás után a smink következett: a make-up mester szerint mindig a bőrének megfelelő hidratálóval kezdett, azt követte az alapozás és a szem körüli bőrhibák elfedése korrektorral. A szempillák gondos kifestése után pedig jöhetett a rúzs, amelynek színét mindig hangulatának megfelelően választott ki.

Üde arcbőr, ragyogó szemek?
Néhány apró trükk, és máris tökéletes lesz a reggeli szépségrutinod! Takács Nóra egy olvasói levélben osztotta meg a nyári arcápolás rendjét - a cikket IDE kattintva olvashatod el.