Ennyit fogyott Jessica Simpson – friss fotón büszkélkedik alakjával

Forrás: Instagram/Jessica Simpson -
esküvő Eric Johnson fogyás Jessica Simpson fogyókúra Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson amerikai énekes-színésznő egy fogyókúrás programban vett részt. Az ifjú ara szemmel láthatóan rengeteget fogyott – Instagramján dicsekedett el alakjával.

Íme, a kemény munka eredménye. Jessica Simpson remekül néz ki legújabb, Instagramra feltöltött fotója alapján. Azok a lábak, látszik, hogy sok-sok edzésen vannak túl.

Forrás: Instagram/Jessica Simpson

A csinos híresség néhány hónapja csatlakozott egy népszerű amerikai fogyókúrás programhoz. Már tavasszal látványos volt a változás, több mint 20 kilót dobott le magáról. Májusban már mínusz 30 kilónál tartott. Nemcsak fogyott, de közben látványos izmokat is növesztett. Jó kis motiválást jelentett számára, hogy közben esküvőjére készült két gyermeke apjával, Eric Johnsonnal. A július 5-i lagzin valóban gyönyörű menyasszony volt Jessica.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.