Jön a második gyermek Sebestyén Balázséknál

Forrás: RTL Klub -
terhesség Facebook Sebestyán Balázs Morning Show Class FM RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs felesége, Viki ismét babát hord a szíve alatt. A hírt a Morning Show is megerősítette Facebook oldalán. Gratulálunk!

„Igen, a hír igaz, Balázsék második gyermeküket várják! Örülünk a jó hírnek. Ezúton szeretnénk kérni a bulvársajtót, hogy ne nyomozgassanak, a szomszédokat és az ismerősöket se zaklassák emiatt, valamint ne készítsenek messziről fotókat róluk. A baba érkezéséről természetesen beszámolunk majd, de szeretnénk ha kérésüket tiszteletben tartanák. Köszönjük!:)" Ezt olvashatjuk a Class FM reggeli műsorának, a Morning Shownak a Facebook oldalán.

Forrás: RTL Klub

A Class FM és az RTL Klub műsorvezetőjének öt éve született meg első gyermeke, Benett.
Idén februárban Balázs már úgy nyilatkozott, készek második gyereket vállalni feleségével. „Itt az ideje egy második gyereknek, hiszen most még nem lenne nagy a korkülönbség köztük. Örülnénk egy kislánynak, vele lenne ennél is teljesebb az életünk" – mondta akkor Balázs.

Már a babaszobát rendezgeti Eva Mendes?http://www.life.hu/csalad/20140811-eva-mendes-aki-ryan-goslingtol-var-gyereket-mar-a-babaszobat-rendezgeti.htmlA nyolcadik hónapban lévő Eva Mendes Hollywood Hills-i házánál bútorszállítók bukkantak fel. Ideje megtervezni a babaszobát, kedves Eva?Család--Megtaláltuk a legkreatívabb anya-lánya fotókat http://www.life.hu/csalad/20140811-az-anya-lanya-kulonleges-kapcsolatot-mutatjak-be-egy-fotosorozaton.htmlAz anya-lánya különleges kapcsolatot mutatják be a Boredpanda által összegyűjtött fotók. Vicces és megható felvételeken pózolnak a büszke mamák csemetéikkel.Család--Kitalálod, melyik tévés híresség volt ilyen vagány srác?http://www.life.hu/csalad/20140811-gonczi-gabor-az-rtl-klub-musorvezetojerol-felesege-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-gyermekkori.htmlTatár Csilla gyermekkori képet posztolt férjéről, aki vasárnap ünnepelte a születésnapját. Íme, Gönczi Gábor laza kissrácként.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.