A szépségkirálynők a futás szerelmesei

Forrás:sunhillmedia -
Irongirl Katona Gitta Kulcsár Edina Miss World Hungary Kihívások Hétvégéje Sydney van den Bosch futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2014 győztese, Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Katona Gitta és Sydney van den Bosch gyönyörű alakjukat a futásnak köszönhetik. A királynők részt vesznek az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen, mely az augusztus 21-24-e között kerül megrendezésre a Kihívások Hétvégéje programsorozat keretében.

Kulcsár Edina már az iskolában sokszor futott a fiúk elől. Később rájött, hogy a futás az egyik legjobb sportág és ma már heti rendszerességgel fut a Margitszigeten, összesen 15 kilométert.

Forrás:sunhillmedia

„Kiskorom óta nagy szerepet játszik a futás az életemben. A fiúk sokat kergettek a szünetekben az általános iskolában, úgyhogy muszáj volt megtanulnom gyorsan futni. A viccet félretéve, sporttagozatos iskolába jártam és az iskolában a legjobb futók közé tartoztam. Sokat versenyeztem hosszú távon, és rövid távon is" – kezdte Edina, aki alig várja, hogy egy versenyen is kipróbálhassa magát.

„Gyerekkoromban jártam versenyekre, de azóta nem próbáltam ki, mit bírnék egy hosszabb tömeges megmérettetésen. Most az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL kapcsán úgy érzem, eljött az ideje, és ezen az augusztus 24-ei versenyen, a Kihívások Hétvégéjén indulni fogok, remélhetőleg a 2 udvarhölgyemmel" – mesélte Edina.

Edina tippje: A legjobb zenék futáshoz!

"Van egy kis iPodom, aminek a mérete tökéletes a futáshoz, azon vannak a válogatott zenéim. A rock kivételével minden jöhet! Szeretem a hed kandi irányzatot, de a latint és az r'n'b-t is. A kedvenc előadóm Beyoncé, tőle mindig van a repertoárban pár dal" - mondta Edina.

Katona Gitta a kosárlabdaedzéseket egészítette ki a futással és bár akkor még teher volt számára, később mégis a futás szerelmese lett.

„10 évesen kezdtem egyesületben rendszeresen kosárlabdázni, ami minden héten egy külön futóedzéssel járt együtt. A kosaras éveim alatt nem volt a szívem csücske a futás, hiszen kötelező volt és még labda sem lehetett a kezeink között. Később, amikor abbahagytam a versenyszerű sportot, azt vettem észre, hogy elkezdett hiányozni. Édesanyám rendszeresen indul versenyeken, legutóbb a félmaratont futotta le. Mikor először kimentem egy versenyre drukkolni neki, már akkor elkapott az a hihetetlenül jó életérzés, ami ezeken a rendezvényeken jelen van. Örülök, hogy most az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL versenyén én is próbára tehetem magam" – mesélte Gitta, aki heti rendszerességgel fut és 10 kilométer volt a leghosszabb táv, amit teljesített.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sydney van den Bosch gyerekkora óta sportol, és mivel édesanya a Bakonyban nőtt fel, ahol rengeteg tájfutó van, ezért természetes volt, hogy ő is kipróbálja a futást.

„Heti 5-ször edzem, így edzés végén vagy elején 20-30 percet kardiózom, ami kb. 3-4 km futásnak felel meg. Versenyen utoljára gyerekkoromban voltam, ezért nagyon várom a Kihívások Hétvégéjét. Futás közben általában ütemes, gyors, pörgős számokat hallgatok, hogy megkönnyítse a pillanatnyi fáradtságom" – magyarázta Sydney.

Fuss a Life.hu-val a Kihívások Hétvégéjén!

Augusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje.

Mutasd meg te is, hogy képes vagy elérni a kitűzött céljaidat - jelen esetben le tudsz futni 10 kilométert. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyre most a Life.hu-val ingyen regisztrálhatsz a futásra. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@life.hu címünkre az IRONGIRL tárggyal. Augusztus 18-án, délben kisorsolunk 20 nevet, akik egy egyszer használatos kód segítségével ingyen regisztrálhatnak az IRONMAN 70.3 oldalán a versenyre. A szerencséseket augusztus 18-án, e-mailben értesítjük.

A Kihívások Hétvégéje az egész családnak szól. A programokról itt tájékozódhatsz.
Hogy milyen diétán van Kim Kardashian?http://www.life.hu/ez-zsir/20140813-kim-kardashian-extrem-folyadek-dietan-van-hogy-visszanyerje-szules-elotti-alakjat.htmlA tanulság: ne bulizz és főképp ne szerepelj egy képen olyan szuper testű modellekkel, mint Naomi Campbell vagy Kate Moss, különben úgy jársz, mint Kim Kardashian.Ez Zsír!--Ennyit fogyott Jessica Simpson – friss fotón büszkélkedik alakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140812-jessica-simpson-instagram-oldalan-buszkelkedik-el-sikeres-fogyokurajaval.htmlJessica Simpson amerikai énekes-színésznő egy fogyókúrás programban vett részt. Az ifjú ara szemmel láthatóan rengeteget fogyott – Instagramján dicsekedett el alakjával.Ez Zsír!OrigoBódi Sylvi izmos sellővé változotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-bodi-sylvi-modellnek-a-szorfozestol-ferfias-izmai-lettek-hata-es-valla-is-nagyon-megizmosodott.htmlA modellnek a szörfözéstől bedurrantak a váll- és hátizmai, Sylvi háta olyan lett, mint egy kigyúrt versenyzőé.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.