Árván nőtt fel a Barátok közt Benjije

Forrás: RTLKLUB -
halál Gömöri András Máté árva Operettszínház szülők Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalon vesztette el szüleit a sorozat Benjije, Gömöri András Máté, ezért már gyermekként keményen kellett dolgoznia.

Mátéról, a Barátok közt szívtiprójáról - aki éppen Hanna szerelméért küzd a sorozatban - sokan mondják, hogy érettebb a koránál. A színészt már fiatalon megtanította a sors a küzdelemre – írja a Story.

Forrás: RTLKLUB

„Még tízéves sem voltam, amikor meghalt az édesanyám. Akkor édesapámmal elköltöztünk Szikszóról egy kis faluba. Nehéz időszak volt, mivel képes voltam rá, elmentem dolgozni, hogy legalább a zsebpénzemmel ne terheljem a családi kasszát" – mesélte Máté, aki 16 éves korában édesapját is elvesztette. Utána, mint a mesékben, elindult Budapestre szerencsét próbálni, ma pedig már az Operettszínház színésze és szerepel a Barátok köztben.

Így fest ma Csipkerózsika kastélya: lenyűgöző terek sztárdizájner módrahttp://www.life.hu/csalad/20140715-igy-fest-ma-csipkerozsika-kastelya-miamiban-amit-marcel-wanders-sztardesigner-almodott-meg.htmlA fantázia életre kelt Miamiban. A neves sztárdizájner, Marcel Wanders álmodta meg Csipkerózsika kastélyát, amelyet a modern kor látásmódjával és eszközeivel valósított meg. A Mondrian South Beach hotel a mese és a valóság, egy letűnt kor és a ma impozáns egyvelege.CsaládOrigoCaramel nehezen viseli kedvese szenvedéséthttp://www.life.hu/csalad/20140814-caramel-enekes-nehezen-viseli-terhes-kedvese-szenvedeset.htmlAz énekes párja, Szilvi éjszakánként erős fájdalmakkal küzd. Caramel nagyon aggódik szerelméért, és úgy érzi, kisbabájuk a vártnál előbb fog megszületni.Család--Mikor és mennyi gyermektartásdíj jár az anyukáknak?http://www.life.hu/csalad/20140619-mikor-es-mennyi-gyermektartasdij-jar-az-anyukaknak-2014-ben.htmlMagyarországon minden második házasság válással végződik. Arról kérdeztük ügyvéd szakértőnket, hogy átlagosan mennyi tartásdíjat kaphat az a szülő, aki a gyerekeket neveli, illetve milyen joga van, ha a másik fél huzamosabb ideje nem fizet.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.