Ilyenek a Photoshop nélküli, hús-vér nők – újabb forradalmi fotósorozat

Photoshop hús-vér testsúly test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy blogger és egy fotós összefogott, hogy egy rendhagyó projektben megmutassák, hogyan festenek az igazi nők, akiket (sajnos) nem látni az újságokban vagy a reklámokban.

Csak a nők 5 százalékának van olyan teste, amit a hirdetéseken, a reklámokban és a magazinokban láthatunk. Egy új projekt azonban szeretné megmutatni a maradék 95 százalékot. Az ötlet Jes Baker blogger és aktivista fejéből pattant ki, aki szövetkezett Liora K fotóssal. Az volt a cél, hogy megmutassák a női testet, ahogy az kinéz a valóságban: mindenféle szűrő és képmanipulálás nélkül.

Forrás: Liora K Photography/Liora K

96 hölgy jelentkezett a Facebookon és vállalták, hogy lefotózzák őket. Ők egytől egyig hús-vér nők, különböző testsúllyal, bőrszínnel, korral, akik elfogadják és szeretik a testüket. Ez a lényeg. A fotósorozat többi tagját megnézheted IDE kattintva!

Korábban egy másik remek projektet mutattunk be: az Instagramon indult egy kampány, amelynek célja, hogy ne szégyelljék a nők a terhességi csíkjaikat.

Dagad a botrány a ducitrendek körül:

Nem telik el hónap anélkül, hogy fel ne ütné a fejét egy újabb trend, ami a természetes szépséget, önmagunk elfogadását és a photoshop-trükkök elítélését hirdeti. Olyan irányzatok ezek, melyek a valóságot éltetik, és azt sugallják, mindenki érezze jól magát a bőrében úgy, ahogy van. Ez mind szép és jó, egészen addig, amíg nem kezdünk ezen irányzatok mögé bújni, és még jobban ellustulni. Meddig menő még a kövérség? című cikkünket ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.