Megszületett Christina Aguilera második gyereke

terhesség Christina Aguilera gyerekszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg nem erősített hírek szerint Christina Aguilera életet adott második gyermekének, egy kislánynak. A kicsi augusztus 16-án született.

A 33 éves énekesnő és párja, Matt Rutler boldog szülőkké váltak. Augusztus 16-án megszületett az énekesnő második gyermeke - a HollywoodLife híre szerint császármetszéssel jött a világra. Christinának előző házasságából már van egy fia, a hatéves Max.

Forrás: V Magazine

Christina Aguileráról legutóbb azért írtunk, mert hatalmas pocakkal és teljesen meztelenül pózolt a V Magazin címlapján. Az énekesnő egyébként elhatározta, hogy a szülés után is levetkőzik - a Playboynak.

10 Playboy-nyuszi, aki a vetkőzés után sokra vitte

Hogy mi a közös Marilyn Monroe-ban és Kendra Wilkinsonban? Egyértelműen a Playboy. Mindketten a nyuszis magazin oldalain és szárnyai alatt kezdték, később pedig világhírnévre tettek szert. Ugyan Christina Aguilera esetében előbb volt a karrier és aztán a meztelenkedés, ez nem mindenkire igaz. A Life.hu olyan sztárokat és idehaza kevésbé ismert dívákat gyűjtött össze, akik karrierjének határozottan jót tett a kezdeti nyusziskodás. A cikket a lányokról itt olvashatod.
Vaginatortával ünnepelt Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20140716-christina-aguilera-babavaro-bulijan-vaginatortaval-unnepelt.htmlNem mindennapi édességgel kedveskedtek az énekesnő babaváró buliján.Család--Kislányt hord a szíve alatt Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20140329-christina-aguilera-enekesno-kislanyt-hord-a-szive-alatt-ez-a-masodik-terhessege.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, az énekesnő kezét Valentin-napon kérte meg kedvese, Matt Rutler. Arról is írtunk, hogy Christina terhes, most pedig már az is nyilvánosságra került, kislánya születik. Gratulálunk! Család--Valentin-napon kérték meg Christina Aguilera kezéthttp://www.life.hu/intim/20140215-christina-aguilera-enekesnot-valentin-napon-eljegyeztek.htmlLehet, hogy a karácsonyihoz hasonlóan, a Valentin-napi lánykérés is legalább annyi nő számára túl giccses vagy ciki, mint amennyien örülnek neki. Valójában csak a beavatottak tudják, milyen érzés. Christina Aguilera is köztük van.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.