Új trend hódít! Hosszabbodnak a shortok...

Forrás: Takács Nóra -
fashion week blogbejegyzés Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? short
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárás időnként már elég őszies, de azért én még remélem, hogy szép és meleg lesz a vénasszonyok nyara és tudunk lengébben is öltözni!

Múlt héten már megírtam, mennyire szeretem a farmert, minden verzióban, ebben semmi változás nincs azóta sem. Talán annyi, hogy kezdem nagyon megkedvelni az új divatot: a combközépig érő farmershortot. Úgy gondolom, ez tökéletes választás lehet szeptember enyhébb napjaira is. :)

Forrás: Takács Nóra

Remélem, tetszik nektek is az új farmertrend, próbáljátok ki bátran ősszel!

Különleges és egyedi cipőre vágysz? Így csináld!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140817-hogyan-legyek-jo-no-cipo-atalakitas-vasalt-mintaval.htmlTudod, hogyan csinálhatsz szuper, divatos cipőt magadnak? Megmutatom!Hogyan legyek jó nőCsodálatos szépítő szérum szempillának, szemöldöknekhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140817-hogyan-legyek-jo-no-szepito-szerum-szempilla-es-szemoldok-apolasahoz-es-erositesehez.htmlSzeretnél hosszabb szempillákat, dúsabb szemöldököt természetesen? Így csináld!Hogyan legyek jó nő--Ez az üde fiatalság titka: barackos arcpakolást készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140817-hogyan-legyek-jo-no-barackos-joghurtos-mezes-arcpakolas.htmlImádod a barackot? A bőröd is! Csinálj belőle fantasztikus, tápláló arcpakolást!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.