Bikinis fotója miatt zárták ki a szépségversenyből

Forrás: Twitter/Juan Pablo -
Kolumbia modell szépségverseny bikini kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paola Builes Aristizábalt tartották a Miss Columbia szépségverseny egyik legnagyobb esélyesének – egészen addig, amíg napvilágot nem látott róla egy régi fürdőruhás fotó.

A 21 éves Paola Builes Aristizábal múlt vasárnap nyerte meg a rangos Miss Antioquia címet, így tulajdonképpen egyenes út vezetett volna neki az országos versenyig.

Forrás: Twitter/Juan Pablo

Hála egy jóakarójának, mégsem így történt: a szervezők megítélése szerint Paola bikinis fotója „túlságosan sokatmondó," tekintve, hogy túl keveset takar kebleiből az a bizonyos fürdőruhafelső.

Botrány a szépségkirálynő-választáson

Egy éve történt az az emlékezetes eset, hogy Kocsis Korinna visszautasította a Miss Intercontinental címhez járó koronát, majd bundát kiáltott a 2013-as Miss World Hungary szépségversenyre. Az azóta a modellszakmában dolgozó lány titoktartási szerződése lejárt, nemrég pedig a Life.hu-nak mesélt arról, mit történt vele a verseny óta - a cikket és Sarka Kata kommentjét IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.