Beyoncé kislánya és csókja ellopta az egész gálaestet

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Jay-Z házasság Beyoncé Blue Ivy Carter MTV Video Music Awards előadás díjátadó show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a popdíva a színpadon kápráztatta el a nagyérdeműt, addig Blue Ivy Carter apukája karjaiban figyelte híres mamáját. Na, és ami utána következett...

Hiába szólt szinte az egész MTV Video Music Awards Beyoncéról, simán kijelenthetjük: a vasárnap este egyértelmű főszereplője Blue Ivy Carter volt. És a popdíva házassága. De akkor mindent szép sorjában.

Forrás: AFP/Michael Buckner
/1408/Ruham201482593722

A csöppség Jay-Z karjaiban követte végig Beyoncé előadását, majd amikor a mama befejezte, mindketten felmentek hozzá a színpadra – így vette át a díjakat családjával Beyoncé:

Forrás: AFP/Robyn Beck

Jól látszott, hogy az énekesnő könnyekig hatódott, örömében pedig – ahogyan az az alábbi videóból is látszik – nemcsak cuki kislányát, hanem férjét is látványos csókkal köszöntötte. Ennyit a házassági problémáit firtató pletykákról.

Nyugalom, Beyoncé mamája szerint minden rendben lánya és veje közötthttp://www.life.hu/intim/20140822-tina-knowles-beyonce-anyukaja-szerint-minden-rendben-lanya-es-ferje-jay-z-kozott.htmlVégre megszólalt egy hiteles forrás is a sztárpár lehetséges problémáival kapcsolatosan.Intim--Búcsúzott Amerikától Beyoncéhttp://www.life.hu/news/20140811-beyonce-es-jay-z-koncertturneja-az-on-the-run-veget-ert.htmlUtolsó előtti állomásához érkezett az énekesnő és férje, Jay-Z közös koncertturnéja, az On The Run.News--Boldog szülinapot, Blue Ivy Carter!http://www.life.hu/csalad/20140108-blue-ivy-carter-beyonce-amerikai-enekesno-es-jay-z-amerikai-rapper-kislanya-szuletesnapot.htmlKétéves lett Beyoncé kislánya, akit ez alkalomból édesanyja különleges fotóval lepett meg.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.