Beteges külsővel jelent meg a vörös szőnyegen Andrea Riseborough

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
fashion week velencei filmfesztivál ruha vörös szőnyeg Andrea Riseborough
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea Riseborough a 71. velencei filmfesztivál vörös szőnyegén vonta magára a figyelmet gótikusnak álcázott, ám inkább betegesre sikeredett külsejével.

Míg Emma Stone tündökölt a 2014-es velencei filmfesztivál nyitónapján, addig a Andrea Riseborough felett simán átsiklott volna a tekintetünk – ha nem az alább is látható beteges külsővel jelent volna meg a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Pedig a színésznő ez év májusában tök jól festett egy New York-i filmbemutatón:

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Hiába kerestünk-kutattunk, nem találtuk meg a választ arra, mi történhetett a W.E. című film 32 éves sztárjával. Reméljük, egy rosszul sikerült outfiten és sminken kívül nincs semmi komolyabb.

Andrea Riseborough-nak nem jön össze

A színésznő 2 éve hívta fel magára a figyelmet a 69. Golden Globe-díjátadón: akkor Madonnát ölelgetve mosolygott a fotósok hada előtt, egy furcsa, viaszkosvászonba applikált ruhával - a Life.hu ITT emlékezett meg róla.
Rajzfilmfigura lett Katalin hercegnőbőlhttp://www.life.hu/trend/20140827-katalin-hercegnobol-rajzfilmfigura-lett.htmlEgy Simpson család-őrült olasz grafikus sárga rajzfilmfigurává alakította Vilmos nejét. Az eredmény lejjebb.Trend--Velence háborút indított a szerelemlakatok ellenhttp://www.life.hu/news/20140825-velenceben-haborut-inditott-alberto-toso-fei-iro-a-szerelmi-lakatok-ellen.htmlValakinek az örök szerelem záloga, a város vezetőinek viszont szemét. Velence hídjaira erősített tonnányi vas eltávolítása nehéz és költséges lesz.News--Rendőrség körözi azt a hajléktalant, aki átvette Miley Cyrus díjáthttp://www.life.hu/news/20140827-rendorseg-korozi-azt-a-hajlektalan-fiut-aki-atvette-miley-cyrus-mtv-vma-dijat.htmlMi elhisszük, hogy az énekesnő őszintén valami jót szeretett volna tenni – a dolog azonban mégsem egészen úgy sült el, ahogyan azt ő várta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.