Demcsák Zsuzsa retteg, amikor volt férjénél vannak a gyerekei

Fotó: TV2 -
Demcsák Zsuzsa láthatás TV2 válás gyerekek férj bántalmazás rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője látszólag már kiheverte szörnyű szakítását volt férjével, ám még most is retteg, ha gyermekeit oda kell adnia exének.

Ahogy a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa házassága nem egy harmadik miatt ment tönkre. A műsorvezető titokban költözött el férjétől. Zsuzsa bizakodva várja a szeptemberi válási procedúrát. Addig pedig időnként kénytelen elengedni gyermekeit és egy olyan férfira bízni, aki bántalmazta őt – írja a Story.

Fotó: TV2

„Fogalmam sincs, hogyan alakul majd a válóper. Akár évekig is elhúzódhat. A bántalmazás miatt indított eljárás az más, ott mindenképpen meg kell a férjemnek jelennie. Azóta jelentkezett a gyerekeknél, bár én továbbra sem tudom, hogy hol lakik. Az például egy szörnyű állapot, hogy úgy mennek el hozzá a gyerekek, hogy nem tudom, hol alszanak, milyenek a körülményeik, és hova szaladhatok értük, ha esetleg baj lenne, vagy megbetegednének" – mondta aggódva Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.