Az újdonsült szépségkirálynő lelépett a közel 50 millió forintot érő tiarával

Forrás: Facebook/ May Myat Noe -
korona szépségkirálynő Ázsia lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A burmai May Myat Noe-t választották meg Délkelet-Ázsia legszebb nőjének. A 18 éves szépségkirálynőt mellműtétre küldték, majd eltűnt a milliós értékű koronával. 

A fiatal lányt, miután megnyerte az áhított szépségversenyt, a szervezők mellműtétre küldték. Azt állították, hogy csak akkor kaphat az énekesi karrierre vágyó, újdonsült győztes lemezszerződést, ha nagyobbak lesznek a mellei. A lányt és édesanyját többezer font értékben elutaztatták Szöulba, ahol végrehajtották rajta a műtétet, majd a lány az egyik pillanatról a másikra eltűnt. A gond csak az, hogy magával vitte a 120 ezer font értékű tiarát is, ami átszámítva közel 50 millió forintot kóstál.

Forrás: Facebook/ May Myat Noe
Először vállalta nyíltan másságát egy szépségkirálynőhttp://www.life.hu/intim/20140825-miss-spanyolorszag-patricia-yurena-instagramjan-vallotta-be-hogy-leszbikus.htmlAz egykori Miss Spanyolország, Patricia Yurena Instagramján coming outolt. Ezzel ő az első szépség, aki nyíltan is beismerte, hogy leszbikus.Intim--Szépségkirálynőink megmutatták, hol izzad a testükhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140824-ironman-futoverseny-tulsulyos-megmerettetes-katona-gitta-es-kulcsar-edina.htmlA Life.hu riportere izzasztó kérdéseivel fogadta az Iroman futóverseny résztvevőit.Katz Dávid--A magyar szépségkirálynő nem csak a szépségéből élhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-kulcsar-edina-miss-world-hungary-sikeres-uzletasszony.htmlKulcsár Edina nem csak a szépségéből élt, mielőtt hazánk legszebb lányának választották volna. Pár évvel ezelőtt szerelmével közös üzleti vállalkozást hozott létre, amelyben ő is aktívan dolgozott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.