Bevallotta: kétszer is elvetélt Kelly Brook

Forrás: Northfoto -
Kelly Brook Thom Evans terhesség kisbaba vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit kebelcsoda Thom Evans-szel való kapcsolata alatt veszítette el kisbabáját – két alkalommal is.

Kelly Brook és exbarátja, Thom Evans 2011 márciusában jelentették be a nagy hírt, miszerint a modell-színésznő első kisbabájukat várja. A 34 éves sztár akkor 6 hónaposan elveszítette kisbabáját – ám ezzel sajnos nem értek véget a megpróbáltatások.

Forrás: Northfoto

Kelly szerint ezt a veszteséget már nem tudták feldolgozni, ezért is lett vége kapcsolatuknak az egykori rögbijátékossal. A pár 2013 februárjában szakított egymással. Kelly most a Gladiátorok című műsor alatt megismert David McIntosh-sal tervezi esküvőjét.

Gyász a meg nem született gyermekért

Nem véletlenül várnak az örömhír bejelentésével a terhesség 12. hetéig a kismamák: sokan még ezelőtt elveszítik kisbabájukat. Minél később megy el a baba, ez a gyászfolyamat annál mélyebb és megrázóbb, a nőknek ilyenkor pár hónap befelé fordulásra, gyászra, regenerálódásra és nyugalomra van szükségük. A témáról IDE kattintva olvashatsz többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.