Új kedvesétől akar gyereket Keresztes Ildikó exe, Kicska László

Edda családalapítás válás Kicska László szerelem Keresztes Ildikó magánélet basszusgitáros gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután az Edda együttes basszusgitárosa elvált volt feleségétől, Keresztes Ildikótól, karrierje és magánélete is harmonikusan alakult.  

Ahogy a Life.hu is megírta , Kicska László 25 év után vált el feleségétől, Keresztes Ildikótól. Az elszakadás nehéz volt, de mára mindkettőjüknek sikerült új életet kezdeni. A zenész az Eddával rengeteget dolgozott, nyáron 63 bulit nyomtak le, ezért úgy döntött, most ráfér egy kis nyaralás és kedvesével, Bettyvel homokos tengerpartra vágynak. Amint a nyári turnésorozatnak vége, a pár kicsit megpihen és végre jut egy kis idejük egymásra és a családalapításra – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/EDDA Művek

"A nagyobb bulikra Betty elkísért; ez jó, mert az ő jelenléte mindig előnyös hatással van rám, a koncert előtt jól jön a 'szerencsepuszija'. Elismerem, jó passzban vagyok, alig várom már, hogy egy kicsit kettesben legyünk. Arról, hogy jön a baba, vagy bármi egyébről nem tudok beszámolni, viszont egyáltalán nem vagyok ellene" – mondta Kicska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.