Becsöngettek az iskolákba, szeptember 1-jén elkezdődött a tanítás. Polyák Lilla, Szekeres Adrien, Németh Kristóf, Demcsák Zsuzsa és Rubint Réka is elkísérték csemetéjüket az első napra.

A Life.hu munkatársai már elmesélték, miért várták az iskolakezdést és bár a lelkesedés a hetek múltával alábbhagyott, a szép emlékek megmaradtak. Most megmutatjuk, a sztárcsemeték hogyan kezdték meg az első napot.

Polyák Lilla kisfia, Bulcsú az első osztályt kezdte meg. A kisfiú szemmel láthatóan vidáman indult neki az első napnak, még akkor is, ha nagy terhet rakott rá az iskolatáska.

Forrás: facebook/Polyák Lilla

„Reszkess, iskola! Bulek elsős!" – írta kisfia fotója mellé Polyák Lilla.

Németh Kristóf fia, Lóci is iskolás lett. A színész elkísérte gyermekét és régi ismerősökkel találkozott az iskolában.

Forrás: facebook/Németh Kristóf

„Évnyitó - szinte hihetetlen. És sorra találkozom egykori osztály- évfolyam és egyéb tettestársammal, akik szintén hozzák a gyerekeiket suliba. Mindenkinek szép napot, az iskolásoknak jó sulikezdést" – írta ki a fotó mellé Németh Kristóf.

Szekeres Adrien kislányai már rutinos iskolába járók. Jázmin az 5. osztályt kezdte meg, Emília pedig a 3. osztály küszöbét lépte át.

Forrás: facebook/Szekeres Adrien

„A nagyobbik lányom, Jázmin még szívesen maradt volna otthon és élvezte volna a vakációt, Emília viszont már nagyon várta az iskolakezdést" – mesélte Adrien a Life.hu-nak.

Demcsák Zsuzsa gyermekei is elindultak ma az iskolába, édesanyjuk pedig elolvadt két cuki csemetéjétől.

Forrás: facebook/Demcsák Zsuzsa

„A büszke másodikos és a büszke harmadikos első, álmos tanítási napja" – írta a képhez a műsorvezető.

Rubint Réka kisfia, Zalán bár még csak óvodás, szeretett volna nővérével maradni az iskolában.

Forrás: facebook/Rubint Réka

„Reggel nagy dilemmában volt Zizmi a nagyok iskolájában! Anya! Itt maradjak iskolás, vagy járjanak Laráék is velem az oviba?!" – osztotta meg gondolatait Réka a kép mellett.