Lindsay Lohan Kylie Jenner legszebb Scarlett Johansson Katie Price plasztika száj Angelina Jolie Rosie Huntington-Whiteley ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy online szépségtermékekkel foglalkozó cég megszavaztatta a legcsábítóbb és a legvisszataszítóbb ajkú celebnőket. Íme, az eredmény.

Összesen 1000 nő véleményére volt kíváncsi az Escentual.com nevű szépségtermékeket forgalmazó oldal azzal kapcsolatosan, melyik híresség ajkait találják a legszebbnek és a legcsúnyábbnak.

Forrás: AFP

Az eredmények alapján egyértelműen a természetesség hódított, Rosie Huntington-Whitelyval és Angelina Jolieval az élen, míg Lindsay Lohan és Katie Price mesterségesen feltöltött ajkai nem győzték meg a szavazókat. Íme, a lista:

A legszebb ajkú celebek névsora:

1. Rosie Huntington-Whiteley
2. Angelina Jolie
3. Scarlett Johansson
4. Kylie Jenner
5. Rihanna

A legcsúnyább ajkú celebek névsora:

1. Tulisa
2. Lauren Goodger
3. Amy Childs
4. Katie Price
5. Lindsay Lohan

Te egyetértesz a legszebbek listájával? Szavazz és döntsd el Te, kinek járjon a legszebb ajkú híresnő címe!

A dús ajkak titka

Nemcsak a férfiak vágyálma a csókos ajak: mi, nők is megtennénk értük bármit. A Life.hu sminkmestere, Larion Oscar elárulja, hogyan varázsolj magadnak szexi szájat plasztikai műtét nélkül – kattints IDE a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.