Jaksity Kata elhagyja az országot

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Palik László Bárdos András család Amerika Máté Krisztina költözés Marsi Anikó Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikába készül családjával a műsorvezető, aki 42 évesen szülte meg harmadik gyermekét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Jaksity Kata júliusban hozta világra kislányát, Jázmint. Kata most új terveket dédelget, amire a családja is az áldását adta - írja a hot! magazin.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Jaksity Kata a párkapcsolatról

"A különélésünk alatt is szinte minden nap jött, és ugyanúgy csináltunk családi programokat. Ami azért is jó volt, mert megmutatta, hogy nincs itt akkora gond! Ha bármelyikünkkel történt valami - egymást hívtuk fel. Akkor miért is mentünk szét?" - mesélte Jaksity Kata a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának.

„Repülőre ülünk, és megyünk Amerikába. A férjem, Ákos már élt ott egyszer másfél évet, a fiúkkal is évről évre kilátogatunk a barátokhoz, ismerősökhöz. Ilyenkor autót bérelünk és jó nagy területeket bejárunk. Most hosszabb időről van szó. Egy iskolai félévet vagy egész évet töltünk majd kint Los Angelesben. Rövidebb időre nem érdemes útra kelni pici babával. Már találtunk kint lakást és a gyerekeknek iskolát. A férjem pedig a tengerentúlról intézi majd az ügyeit" – magyarázta Kata.

Nem ők az egyetlenek

Palik László és Marsi Anikó Ausztráliában tartózkodtak hosszabb ideig. Bárdos András és Máté Krisztina pedig nyáron utaztak huzamosabb időre Amerikába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.