Tóth Gabi megmutatta álomhaját – nagyon csini!

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Facebook X-Faktor 2014 hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi új külsejével hívta fel magára a figyelmet Facebook-oldalán. A rajongók többségének bejön az új fazon! Nekünk is nagyon tetszik!

„Mint egy tinédzser!" Mennyivel szebb vagy így!" - ilyen és ehhez hasonló bókok tucatját kapta Tóth Gabi közösségi oldalán, miután megosztotta új külsejéről készült képeit.

Forrás: Origo

„Megvilágosodásom első napja. Új haj, új élet... régi szokások elengedve, új szokások, várlak titeket. Köszönöm Kárándi Ágotának, hogy segített megvalósítani az álomhajamat, remélem, nektek is tetszik, szép napot mindenkinek!" – írta a felvételek mellé Gabi.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Júliusban még ilyen rövid frizurával pózolt Gabi:

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Hogy tetszik nektek Tóth Gabi új külseje?

Bombanővé gyúrja magát Tóth Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140826-toth-gabi-az-x-faktor-mentora-eletmodvaltasba-kezdett-es-kokemenyen-edz.htmlAz X-Faktor mentora az őszi évadra topformába akar kerülni, ezért életmódváltásba kezdett és rendszeresen edzőterembe jár.Ez Zsír!--Nehezen találja a nagy szerelmet Tóth Gabihttp://www.life.hu/intim/20140821-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-nehezen-talalja-a-szerelmet.htmlGabinak nem megy könnyen a párkeresés, ám ezzel ő is tisztában van. A minap az énekesnő elárulta, szerinte mi az oka annak, hogy még nem talált rá a nagy szerelem. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Gabi nem kapható egyéjszakás kalandokrahttp://www.life.hu/intim/20140807-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-nem-kaphato-egyejszakas-kalandokra.htmlAz énekesnő egy ideje szingli, és bár jelentkezők bőven akadnának, akik randira hívnák, ő azonban nem keresi a férfiak társaságát.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.