Ennél kisebb házat még nem kínáltak eladásra - Nézz körül benne!

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth -
ház fotó lakberendezés eladó lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg nem ez a legkisebb ház a világon, de ez a legkisebb, amit szeretnének eladni. Nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen ember lehet az, aki pont ilyen élettérre vágyik.

Mindössze egyetlen szobából áll az a ház, amelyet több mint negyed millió fontért kínálnak eladásra - tudtuk meg a Northfoto képügynökségtől, ahol fotókat is találtunk a lakásról. Az ingatlaniroda szerint a házacska már csak azért is ér meg ennyit leendő vevőjének, mivel kifejezetten "egyedi" ingatlanról van szó. Oké, ehhez nem fér kétség, de vajon ennyi elég ahhoz, hogy meggyőzzön valakit? A mindössze 17 négyzetméteres helyiségben található a konyha, a nappali, a fürdő és a hálószoba is - ez utóbbi a galérián.

Így néz ki kívülről.

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth

Első látásra nem is tűnik annyira szűkösnek.

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth

Akkor most a szoba másik oldala...

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth

És felülről...

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth

Egészen pontosan a hálószoba így néz ki.

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth

És végül egy kép a fürdőszobáról.

Forrás: NORTHFOTO/© Winkworth/Winkworth
Nézz körül a világ legdrágább lakásában!http://www.life.hu/csalad/20140821-fotokon-a-vilag-legdragabb-luxuslakasa-a-monacoi-tour-odeon-toronyban.htmlA Földközi-tenger térségének második legmagasabb épületében, a monacói Tour Odéonban található a világ legdrágább apartmanja. A luxuslakás fotóit nézegetve azt gondoljuk, nincs olyan ember a Földön, aki legalább egyszer nem szeretné itt álomra hajtani a fejét.Család--Budapest legújabb dizájnlakásában jártunk – a lélegzetünk is elállthttp://www.life.hu/news/20140627-a-design-apartments2-belso-terei-metro-repulogepbelso-es-jachtra-emlekeztetnek.htmlHogyan fér el egy budapesti földszinti lakásban egy metró, egy repülőgép és egy jacht? Most megmutatjuk!NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huLakásfelújítás 10 lépésben http://www.life.hu/csalad/20140429-lakasfelujitas-10-lepesben-konnyen-es-gyorsan-igy-haladj-sorban.htmlLakásfelújításba kezdeni sosem egyszerű dolog, de ha mindent előre megtervezel és megfelelő sorrendben végzel – vagy végeztetsz - el, sokkal hatékonyabban és szebben dolgozhatsz, és a felfordulással töltött idő is lerövidül. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.