Fokozatos fogyókúrával tartja formában magát a Barátok közt Benjije

Forrás: facebook/Gömöri András Máté -
Benji Gömöri András Máté Barátok közt fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Benjije, azaz Gömöri András Máté egy régebbi diétája miatt teljesen legyengült, ezért ma már jobban odafigyel a fokozatos fogyásra és edzésekre.

Gömöri András Máté már hat kilót leadott a szigorú, de fokozatos diétának köszönhetően. A színész mindig sportolt és odafigyelt az étkezésére, de sosem számolgatta a kalóriákat – írja a Bors.

Forrás: facebook/Gömöri András Máté

„Tavaly körülbelül ebben az időben ugyancsak fogyókúráztam. Egy szigorú fehérjediétát csináltam Tomán Szabinával, alig vittem be kalóriát, emellett pedig keményen edzettem is, bár ezt nem javasolták. Rövid idő alatt akartam látványos eredményt elérni. Meg is lett az ára: egyszer csak azt vettem észre, hogy annyira gyenge vagyok, hogy már a lépcsőn is alig tudok felmenni. Hamar elfáradtam" – mesélte a Máté, aki az eddig elért eredményeiről is mesélt.

„Már hat kilót fogytam, de még hármat szeretnék, aztán kemény edzésbe kezdek, hogy izmokat is építsek. Jazz- és néptáncórákra is járok, és az étkezésemre is odafigyelek" – mondta Máté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.