Szabados Ágnes tánc Híradó RTL Klub alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta táncol az RTL Klub új híradósa, Szabados Ágnes. Amellett, hogy a csinos tévést remekül kikapcsolja a hobbija, még az alakját is formálja vele.

"Kiskunhalason, ahol gyerekkoromat töltöttem, szinte mindenkit beírattak a szülei táncolni, így én sem maradhattam ki. Egészen 17 éves koromig állandó fellépői voltunk a párommal a különböző versenyeknek, majd az érettségi közeledtével inkább az egyetemet választottam" – mesélt a Borsnak Ági.

Forrás: RTLKLUB

"A táncospárommal, Péterrel de­cem­ber­ben ismerkedtünk meg, és azóta egy héten legalább egyszer leugrunk a tánciskolába, hogy átadjuk magunkat a ritmusnak: rumbázunk, szambázunk, gyakoroljuk a latin táncokat, és persze koreográfiákat is tanulunk, kizárólag hobbiszinten" - tette hozzá.

Táncolj, minél többet!

A tánc alakformáló szerepéről a Life.hu-n már korábban írtunk. A táncos edzések azoknak ajánlottak igazán, akik a klasszikus edzésformák közé beiktatnának mást is, szeretnének minél több kalóriát elégetni, mindezt úgy, hogy nem terhelik túl ízületeiket, szívüket és érrendszerüket.
Vajna Timi első spárgáját is megmutattahttp://www.life.hu/bulvar/20140912-vajna-timi-az-instagramjara-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlNagy divat a celebek között is, hogy gyerekkori fotókat posztolnak magukról. Nos, most Vajna Timi is megmutatta...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKeresi a TV2 Szabó Zsófi utódjáthttp://www.life.hu/bulvar/20140911-keresi-a-tv2-szabo-zsofi-utodjat-a-joban-rosszban-betty-tanakisa-szerepere.htmlMég csak néhány napja derült ki, hogy Szabó Zsófi a TV2-től az RTL Klubhoz igazolt, volt csatornája nyilvános castingot hirdetett meg Jóban Rosszban-beli szerepére. TV + Bulvár--ByeAlex: "Nem mondtam, hogy Claudia szánalmas" http://www.life.hu/bulvar/20140910-byealex-a-facebookon-posztolt-a-sztarban-sztarrol-liptai-claudiarol-es-majkarol.htmlA Sztárban Sztár margójára címmel ismét posztolt a Facebookra ByeAlex. A vasárnapi adás óta nem először, amikor is arról írt, hogy a zsűri nem volt igazságos a Kedvesemet előadó Pál Dénessel. Akkor Liptai Claudiának üzent. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.