Ördög Nóra a szülés előtt még elment hamburgerezni

Fotó: Polyak Attila - Origo -
gyes TV2 szülés Nánási Pál hamburger Rising Star Nánási Vencel Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 új műsorvezetője második gyermeke, Vencel születéséről, valamint a munka és a család közötti egyensúlyról beszélt részletesen az egyik magazinnak.

Augusztus 3-án született meg Ördög Nóra és Nánási Pál második gyermeke, Vencel. A TV2 új műsorvezetője a hot! magazinnak adott exkluzív interjúban mesélt a szülés körülményeiről. Például arról, hogy már 5-6 perces fájásai voltak, de még megvacsorázott, mielőtt elindultak a szülészetre.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„A család azóta is azon mosolyog, hogy Palkót még arra is megkértem, szaladjunk el hamburgerezni" – mondta mosolyogva Nóri, aki gyorsan, komplikációmentesen adott életet Vencelnek, és ezúttal sem kért érzéstelenítést.

A kisbaba még csak három hónapos lesz, amikor Nórinak újra dolgoznia kell: ő lesz a Rising Star műsorvezetője. Korábban a Life.hu-nak is megerősítette, új munkája miatt gyerekei nem fognak hiányt szenvedni semmiben, a műsor heti egy-két nap elfoglaltsággal jár.

A magazinban ismét határozottan cáfolta, hogy férje megy majd gyesre. „Nagyon rosszulesett, amikor az anyaságomban kérdőjeleztek meg csupán azért, mert már novemberben kamera elé állok. Semmi sem fontosabb a gyerekeimnél" – szögezte le Nóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.