Ma van a takarítás világnapja: varázsold újjá a lakásod

Forrás: Thinkstock -
praktika takarítás világnap vegyszermentes ősz ecet nagytakarítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 20-a a takarítás világnapja. Hurrá! Itt a remek alkalom, hogy rávedd magad egy őszi nagytakarításra, megszabadulj a lomoktól, a portól, és a tiszta lakást kidíszítsd őszre.

Mi lesz a divat idén ősszel?

Trendek, színek, fazonok - minden, amit tudnod kell az idei őszi divatról! Kattints IDE és elkalauzolunk a legmenőbb trendek irányába!

Elsőként elcsomagolhatod a nyári ruháidat, hogy legyen hely az új szerzeményeknek, a vastagabb pulcsiknak, kabátoknak, csizmáknak. Közben talán rég' elfeledett kincsekre is bukkanhatsz! Ha a lomoktól megszabadultál, nekieshetsz a takarításnak.

Forrás: Thinkstock

Azért, hogy kíméld a környezeted és a saját egészségedet is, érdemes természetes módszerekhez nyúlnod. Az ecet hatékonyságáról és sokoldalú felhasználási lehetőségeiről ITT már írtunk, idézd fel újra!
Hogy ne csak csillogó, de illatos is legyen minden, használj citromot! Ha marad pár karika, nyugodtan ízesítsd vele az italodat. Megérdemled a kemény munka után.

Végső kedvcsinálóként pedig annyit megsúgunk neked, hogy a takarítás kiváló zsírégető is. Mivel hány kalóriát égethetsz el? Olvasd el erről szóló cikkünket IDE kattintva! Szóval portörlésre, porszívózásra fel!

Vegyszermentes takarítás fillérekből? Nem lehetetlen! Egy kis inspirációért nézd meg Takács Nóra videóját ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.