Éljen a melltartó! Ünnepeljük meg legnőcisebb ruhadarabunkat!

Forrás: Thinkstock -
fűző sportmelltartó forradalom melltartó push up születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy évszázada kezdődött a melltartó forradalma, a ruhadarab 122 éve, 1892. szeptember 20-án szerzett szabadalmat. A megalkotó Marie Tucker, a név viszont a Vogue magazintól ered (brassiere – „mellemelő").

A melltartó sikere főként annak volt köszönhető, hogy a nők megszabadulhattak a fűzök fájdalmas szorításától. A feministák pedig még a melltartójuktól is megszabadultak. Szerencsére ma már igazán kényelmes és minden igényt kielégítő darabokat találhatunk.

Forrás: Thinkstock

Push-up, sportmelltartó, pánt nélküli, testszínű, csipkés... Felsorolni is nehéz, mennyi különböző választásunk van manapság. Ha elakadnál a bő kínálatban, kattints IDE és segítünk tájékozódni. ITT pedig megtudhatod, hogyan hozhatod ki melleidből a legjobbat, hogy igazán csábító legyél!

Az első magyar sminkes a New York-i divathéten – Larion Oscarral a kulisszák mögötthttp://www.life.hu/trend/20140918-larion-oscar-sminkmester-kint-sminkelt-a-new-yorki-divatheten-errol-meselt-kulisszatitkokat.htmlHa valaki, Larion Oscar biztosan tudja, hogy működik egy menő divatshow – ő volt olyan szerencsés és persze tehetséges, hogy már két alkalommal sminkelhetett a New York-i divathéten. Ez pedig hatalmas dolog, hiszen magyar sminkes idáig még sosem jutott el. Kulisszatitkokról, 2015-ös trendekről és stílusról faggattuk a Jónő Team oszlopos tagját, a Maybelline sminkmesterét. TrendOrigoHa öregíteni akarod magad, sminkelj úgy, mint Kate Moss!http://www.life.hu/trend/20140917-kate-moss-rosszul-sikerult-eros-sminkkel-erkezett-egy-magazin-partijara.htmlAz AnOther magazin partija állítólag jól sikerült – a brit szupermodell erős sminkje már kevésbé.Trend--Na, ne! Photoshoppolták Beyoncé lába közéthttp://www.life.hu/trend/20140918-beyonce-combjait-retusaltak-egy-altala-kozzetett-foton.htmlA szemfüles rajongóknak az a bizonyos felső lépcsőfok szúrta a szemét, amely gyanúsan ferdének tűnt a popdíva combjai között.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.