Mély dekoltázsok és néhány baklövés - heti stílusmustra

stílusmustra Jennifer Grey Rosie Huntington-Whiteley Rita Ora Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten jelentős vörös szőnyeges események helyett pusztán néhány kisebb premieren és a divatheteken mutathatták meg magukat a világsztárok. Imádnivaló sminkek, kacér dekoltázsok és hatalmas mellélövések fűszerezték az utóbbi napokat - következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Így készül az őszre egy stílusikon

Nem lepődünk meg azon, ha SJP számára abszolút mást jelent a divat, mint bárki másnak. Fekete ruha, szandál és ezüstszürke zakó - szívesen vennénk tőle pár stílusleckét. A Szex és New York sztárja persze a hétköznapokban is igyekszik divatos maradni, ez pedig a Burberrytől kapott névre szóló poncsójával sikerült is neki. Alapvetően nem rajongunk a feliratos dolgokért, de neki még ezt is megbocsátjuk.

Hódítsd V-kivágással!

Rosie Huntington-Whiteley köldökig mélyülő maszkulin szettben mutatta meg eszméletlen alakját, és Cara Delevingne is ilyesmire voksolt, ő azonban tűsarkú helyett sportcipőt választott. Nem vitás, mindketten szexisek voltak - kis mellűeknek ez a dekoltázs maga a tökély!

Csak az a kígyó

A kígyóminta népszerűbb, mint bármikor! Bár fejet hajtunk JLo munkássága, és főképp eszméletlen alakja előtt, sokkal jobban szeretjük, ha dívának öltözik, mintha divatozni próbál. Ritkán sül az jól el, ha valaki tetőtől talpig ugyanabba a színbe bújik - Jennifer most ezzel próbálkozott. A kék, kígyómintás, szupermini Dsquared² darabhoz ugyanolyan cipő és táska dukált - nekünk megfeküdte ez a szett. Sokkal inkább szerettük Kate Mosst, aki egy kígyómintás kabáttal jelezte, otthon van a divatban, de köszöni, neki ennyi is bőven elég.

Vakolat helyett üde színek, finom vonalak

Bár itt az ősz, nem mindenki rajong a vörös rúzsért és a bogyószínekért. Imádtuk Reese Witherspoon rózsás sminkjét: az arcpír és az ajak színe is hasonló volt, a szempilla tövét pedig tussal húzta ki. Az eredmény természetes lett és nagyon üde. Kirsten Dunst barackos színei is csodásak voltak - nála az arcfény, a highligher kapott nagyobb szerepet. Őket nézve nem is kérdés, ősszel sem kell lemondani a friss árnyalatokról!

A hét kérdései

Rita Ora egy holografikus, '90-es éveket idéző Fyodor Golan darabbal dobta fel a hetet. Feltűnő jelenség volt, az biztos, és arra külön kíváncsiak lennénk, miért vedlett át a múlt heti dívából űrhajósasszonnyá? A hét legsokkolóbb szettje mégis a Dirty Dancing egykori sztárja, Jennifer Grey vörös szőnyeges felbukkkanásához köthető. Már az ötvennégy éves színésznő pink kombinéra hajazó ruháját sem tudtuk hova tenni, de a cipője láttán tényleg tátva maradt a szánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.