JLo, a popsikirálynő - Most 4 perc 16 másodpercig nézheted!

popsi Iggy Azalea Booty Jennifer Lopez klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van még valaki, aki eddig kételkedett abban, hogy Jennifer Lopez eszméletlenül dögös, annak érdemes megtekintenie teljes hosszában a Booty című klipet. Ennél szexibb videóra ugyanis még mi sem emlékszünk a "kliptörténelemből".

Shakira és Beyoncé egykori duettje sem volt rossz, de bírtuk Madonnát is Britney Spearsszel. Ám amit Jennifer Lopez és Iggy Azalea művelnek négy perc tizenhat másodpercen keresztül, az több mint eszméletlen. A két bombázó testét csakis annyi ruha takarja, amennyi tényleg muszáj volt ahhoz, hogy leadhassák egyáltalán a videót. Gyakorlatilag a klip egésze popsirázás, és ugyan a végére már kicsit sok volt, meg kell hagyni, mindketten odatették magukat. Persze valószínűleg gyúrtak is a lányok a klipforgatásra, ám mindkettőjük alakja abszolút "emberi", nincs olyan érzésünk, mint amikor látunk egy agyonphotoshopolt címlapot. És tegyük hozzá, hogy Lopez kisasszony 45 éves.

De szavak helyett beszéljenek inkább a képek, lesd meg te is az év videóját!

Te is ilyen popsira vágysz?

Magasan van a mérce, de sosem késő elkezdeni az edzést. Itt és itt már megmutattunk néhány szuper gyakorlatot, amiktől egészen biztosan formásabb és tónusosabb lesz a farizom. Próbáld ki őket!

Hogy tetszik a vadiúj videó?

Szexi, dögös és élvezi - Jennifer Lopez 45 évesen is csúcsformábanhttp://www.life.hu/trend/20140723-jennifer-lopez-enekesno-tancosno-szineszno-szulinapos-szexi-fotokon-pozol.htmlÉvtizedek óta a pályán van, és nem túlzás kijelenteni, hogy most még sokkal szexisebb, mint húsz éve. Rajta nem látszik az idő múlása, sőt: még mindig ő az egyik olyan világsztár, aki megtestesíti az igazi, nőies szépséget, stílusérzéke pedig az utóbbi években jócskán finomodott. Boldog szülinapot, JLo!TrendOrigoOlajosbödönbe esett Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20140617-jennifer-lopez-olajos-labai-egy-amerikai-showmusorban.htmlA kétgyerekes anyuka egy amerikai show-műsorban promózta legújabb albumát hatalmas dekoltázzsal és olajtól fénylő lábakkal. Jaj!Trend--A hét sminkbakiját követte el Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20140503-jennifer-lopez-sminkbakija-az-iheartradio-awards-dijatado-galan.htmlFura dolog az, hogy amíg a zöld színű ajkakon nem akadunk ki, addig egy füstös szemsminkre tátott szájjal csodálkozunk rá, annyira elrontotta az illető.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.