Egy hónappal a szülés után már szuperkarcsú Christina Aguilera

diéta plusz kiló Christina Aguilera szülés kislány randi fogyókúra vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő múlt hónapban adott életet kislányának, ám a róla készült legfrissebb fotók tanúsága szerint nem sokat várt a régóta tervezett fogyókúrájával.

Kislánya születése után egy hónappal máris bombaformában van Christina Aguilera. Az énekesnő, aki a nem mindennapi Summer Rain nevet adta gyermekének, vőlegényével, Matthew Rutlerrel töltött együtt egy romantikus estét – itt kapták lencsevégre.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A képen, amelyet IDE kattintva nézhetsz meg, jól látszik, szinte semmi felesleg nem maradt rajta: valószínűleg megtette hatását az a drasztikus diéta, amelybe nem olyan régen vágott bele az énekesnő.

Nyerd vissza szülés előtti alakod biztonságosan!

Bár Christina Aguilera teste magáért beszél, mi mégsem ajánljuk, hogy kövesd a diétáját. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte csokorba azokat a kíméletes, mégis hatékony módszereket, amelyekkel minden újdonsült anyuka formába lendülhet.
Hatalmas pocakkal meztelenkedik Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20140801-christina-aguilera-terhes-enekesno-meztelen-fotosorozata-a-v-magazinban.htmlChristina Aguilera második terhessége alatt is bevállalta, azaz jobban mondva nem hagyta ki a meztelen fotókat. Az énekesnő hat éve a Marie Claire, idén a V magazinban mutatta meg terhespocakját. Ez alkalommal ruha sem volt rajta.Család--5 dolog, amit senki nem mondott el neked a szülés utáni első hétrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140912-5-dolog-amit-senki-nem-mondott-el-neked-a-szules-utani-elso-hetrol.htmlVégre kezedben tartod a kisbabád, megszületett! Hazaértek, és egy egészen új élet kezdődik, mindannyiótok számára. Hogy mennyiben lesz más, mint amire hónapok óta számítottál, el sem tudod képzelni. Család--Így nyerd vissza az alakod szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20140618-plasztikazni-szules-utan-indokolt-lehet-hiszen-javitja-az-eletminoseget.htmlA női szépség szülés után sem múlik el, sőt! Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a test, mely 9 hónapon át egy többkilós babának adott fészket, megváltozik - a kötőszövet már nem igazán rugalmas és csak lassan regenerálódik, főként, ha a szoptatási időszak is elhúzódik. Bizonyos külalaki változások megfelelő életmóddal többnyire visszafordíthatók, míg mások maradandónak bizonyulnak... Mit tehetünk?CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.