Hujber Feri elhagyja a családját

Fotó: Szabó Balázs - Origo -
Hujber Ferenc kolostor külföld feleség színész elhagyás család Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész úgy döntött, szüksége van a magányra és ezért külföldre távozik. A titkos út pontos állomásait még várandós felesége, Cynthia sem fogja tudni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Feri legutóbb Sebestyén Balázst bírálta egy furcsa kijelentése kapcsán. A színész most újra a kedélyeket borzolja. Alig pár hét múlva megszületik kislánya, ő mégis úgy tervezi, elindul a nagyvilágba – írja a Story.

Fotó: Szabó Balázs - Origo

„Azt nem árulom el, merre megyek, mert babonás vagyok. Szükségem van akár egy egész évre is egyedül, hogy az elmúlt negyven esztendőt helyrerakjam magamban. Egy látó azt mondta nekem, lesz egy év, amikor Cynthia azt sem fogja tudni, hol vagyok. Még én sem tudom, melyik kolostorban ébredek éppen fel" – utalt talányosan úti céljára Feri.

Cynthia nem esett kétségbe férje döntésétől. „Nagyon jó barátaim vannak, és a szülők is segítenek majd. A gyerekeket is felkészítjük a változásra. Meg kell tanulnunk elengedni egymást, ha a másik menni akar" – mondta Cynthia.

Vízben tervezi a szülést Cynthia

„A szüléstől picit félek, mert Noel császármetszéssel született, ezért nem tudom, milyen átélni a természetes szülés folyamatát. Most úgy tervezzük, hogy vízben fogom világra hozni a kislányunkat, ha ő is és a természet is így akarja"mesélte Cynthia a Life.hu-nak amikor a szülésről faggattuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.