A Kardashian-klán egyik legifjabb tagja egy ideje rendszeresen rója a köröket a nevesebbnél nevesebb tervezők kifutóin. Most elárulta, hogyan készül a divatbemutatókra úgy, hogy azért szusszal is bírja.

Kendall Jenner modellkarrierje egyértelműen egyre feljebb ível – olyannyira, hogy még irigyei is akadtak kolléganői között, akik állítólag csúnyán szívatják is Kim Kardashian hugicáját.

Forrás: AFP/Randy Brooke

Bár a még hamvas 18 évesnek nem sok gondja akadhatott eddig a pluszkilók leadásával (nem úgy, mint nővérének, khm), Kendall mégsem bízza a véletlenre: egy interjúban elárulta, ő bizony a zöldteára esküszik.

5 ital, amelytől állítólag fogyni lehet
A zöld tea egyértelműen örök klasszikus az egészségre és karcsú alakra áhítozók körében. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 italt, amelyeket a leghatékonyabb súlycsökkentő csodaszerként ismerhetünk. A cikkért kattints IDE.

„Általában egy bögrével kezdem a napom, de nagyjából még 12-vel megiszok belőle." Nem véletlenül firtatja a The Huffington Post, hogy mégis, hogy a fenébe nem pisili össze magát. Na, de ennyivel nem is áll meg a dolog: a sok zöldség, gyümölcs és fehérje mellett az elegendő alvásra és a futásra esküszik. Tény, hogy egészségesebb, mint a korábban hallott hajmeresztő modell-diéták.