Az ital, amely formában tartja Kendall Jennert

Forrás: AFP/Randy Brooke -
modell Kim Kardashian zöld tea Kendall Jenner karcsúság alvás zöldség futás gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian-klán egyik legifjabb tagja egy ideje rendszeresen rója a köröket a nevesebbnél nevesebb tervezők kifutóin. Most elárulta, hogyan készül a divatbemutatókra úgy, hogy azért szusszal is bírja.

Kendall Jenner modellkarrierje egyértelműen egyre feljebb ível – olyannyira, hogy még irigyei is akadtak kolléganői között, akik állítólag csúnyán szívatják is Kim Kardashian hugicáját.

Forrás: AFP/Randy Brooke

Bár a még hamvas 18 évesnek nem sok gondja akadhatott eddig a pluszkilók leadásával (nem úgy, mint nővérének, khm), Kendall mégsem bízza a véletlenre: egy interjúban elárulta, ő bizony a zöldteára esküszik.

5 ital, amelytől állítólag fogyni lehet

A zöld tea egyértelműen örök klasszikus az egészségre és karcsú alakra áhítozók körében. A Life.hu összegyűjtötte azt az 5 italt, amelyeket a leghatékonyabb súlycsökkentő csodaszerként ismerhetünk. A cikkért kattints IDE.
Tényleg beválik a gluténmentes diéta?http://www.life.hu/ez-zsir/20140822-glutenmentes-dieta-pozitiv-es-negativ-oldala-ihasz-katalin-dietetikus-velemenye.htmlÉvek óta népszerű a gluténmentes diéta - ez az életmód eredetileg a lisztérzékenységgel küzdőknek lett kitalálva, ám jó ideje már az egészséges emberek is követik. Tényleg beválhat az, ha száműzzük a gabonaféléket az étrendünkből? Ennek jártunk most utána. Ez Zsír!--Kecsesek, sikkesek és gyönyörűek: ők a legszebb francia modellekhttp://www.life.hu/trend/20140912-divat-es-szepseg-a-legszebb-francia-modellek.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy franciának lenni bizony életérzés. Korábban összegyűjtöttük már, hogyan tudnak a francia hölgyek stílusosak és szexik lenni mindenféle erőlködés nélkül. Most pedig azokat a nőket szedtük csokorba, akik a legmagasabb fokon művelik a sikkességet, a bájt és azt a bizonyos utánozhatatlan, francia eleganciát.Trend--A genetika fontos, de nem elég - ők a legfittebb szupermodellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140911-szupermodellek-akik-sportolnak-gisele-bundchen-karlie-kloss.htmlA modelleknek, pláne a szupermodelleknek nyilván könnyebb karcsúnak maradniuk, mint a földi halandóknak, hiszen náluk a gazellatest többnyire genetikai adottság. Mégis, nekik sem árt, ha karban tartják a testüket, mert csakis attól lesz tónusos és igazán formás. Kíváncsi vagy, mivel maradnak csúcsformában a kifutók királynői? Lapozz tovább!Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.