Polgár Kriszta kockahasat mutatott 15 hónappal a szülés után

alak Polgár Kriszta fogyás szülés szépségkirálynő kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Kriszta, a Miss Earth egykori győztese tavaly nyáron hozta világra kisfiát. Szépségkirálynőhöz illően máris bombaformában van.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Polgár Kriszta kisfia, Olivér tavaly júniusban látta meg a napvilágot 3700 grammal és 52 centiméterrel. A szépségkirálynőről és cuki csöppségéről még Debreczeni Zita is készített tündéri fotókat, amelyeket IDE kattintva tudsz megnézni. Kriszta alakján már semmi nyoma a szülésnek, jobb formában van, mint valaha.

Forrás: Instagram/Polgár Kriszta

A fenti fotót Instagram oldalára posztolta ki. Irigyek is vagyunk azokra a kockákra egy kicsit! Horváth Éva azt írta a kép mellé: ez polgárpukkasztás! Egyetértünk!

Korábban pedig egy szexi bikinis fotón is megcsodálhattuk káprázatos alakját. Vajon mi a titka?

Forrás: Instagram/Polgár Kriszta

Így tudod visszanyerni az alakodat szülés után. Ha kíváncsi vagy a biztonságos módszerekre, kattints IDE!
Az ital, amely formában tartja Kendall Jennerthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140926-kendall-jenner-zold-teaval-orzi-meg-karcsu-alakjat.htmlA Kardashian-klán egyik legifjabb tagja egy ideje rendszeresen rója a köröket a nevesebbnél nevesebb tervezők kifutóin. Most elárulta, hogyan készül a divatbemutatókra úgy, hogy azért szusszal is bírja.Ez Zsír!--Jövőre is lesz még nyár! 3 alhasgyakorlat haladóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140922-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-nehezitett-alhas-edzes.htmlNemrég megszavaztátok, hogy mutassunk minél több gyakorlatot, amikkel edzhetitek a hasizom alsó szakaszát. Balogh Zsolt crosstréningoktatóval nemrég kezdő alhasgyakorlatokat tanítottunk, ezúttal pedig a haladóknak kedvezünk. Ez Zsír!ThinkstockLegyen neked is saját mantrád! Szankalpa, a szavak erejehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140926-jogaiskola-a-jogaklikkel-szankalpa-sajat-mantra.htmlA minap egy menő multicég épületében járva felfedeztem, hogy a lift falára, a lépcsőházban, a tükrökre, a folyosóra pozitív megerősítő feliratokat helyeztek el, például "Értékes vagy", "Te is a siker része vagy!". A cél ezzel nyilvánvalóan nem az volt, hogy színes matricákkal dekorálják a munkahelyet. Felismerték, hogy ezek a mondatok, még ha mosolygunk is rajtuk, hatással vannak ránk, pozitív irányba hangolják a tudatunkat. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.