Tom Lloyd designer: "Hisszük, hogy ami hasznos, az szép is"

Forrás: PearsonLloyd Studio -
formatervezés design Budapest bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az életmódunk változik, úgy alakul át a munkavégzésünk is. Mindez többek között olyan tényezőknek köszönhető, mint a különböző generációs igények, az állandó harc a tehetséges munkaerőért, valamint az erőforrások és energia létfontosságú átcsoportosítása. Többek között erről és saját tervezésű irodabútorairól mesél a Design Héten a Budapestre érkezett világhírű sztárdesigner, Tom Lloyd.

A Design Hét keretében, a Bene Budapest meghívására Budapestre érkezik a világhírű angol designer, Tom Lloyd, akinek előadását 2014. október 9-én 18 órától hallgathatják meg az érdeklődők a FUGA Budapesti Építészeti Központban. Az előadáson Tom Lloyd betekintést enged saját tervezői munkásságába, illetve a Luke Pearson designerrel 1997-ben közösen alapított PearsonLLoyd tervező stúdió tevékenységébe.

Parcs elnevezésű bútorok a Bene-iroda részére tervezve Forrás: PearsonLloyd Studio

A helyszínen kiállításra kerül a Bene innovatív termékcsaládja, a PARCS, amely a városi parkokhoz, zöld szigetekhez hasonló új munkakörnyezetet jelent a munkáltatók és munkavállalók számára. A megszokott íróasztal-irodaszék együttese mellett egyre inkább teret hódítanak a fotelek, kanapék, kommunikációs szigetek, amelyek kötetlen, csapatmunkát ösztönző kialakításukkal a megváltozott munkamódszereket támogatják, és új munkahelyi kultúrát teremtenek.

Tom Lloyd hitvallása: „Hisszük, hogy ami hasznos, az szép is.” A designerek terveit egyaránt használják az egészségügyben, az irodák világában, de a városi infrastruktúrában, sőt a repülés területén is, de terveztek többek között lámpákat, szőnyegeket, utcabútorokat és egyéb használati tárgyakat is.

/1410/Tom_L201410715044

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.