Kórosan lefogyott ÉNB Anikó - félelmetesen néz ki

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
Anikó betegség fogyás Éjjel-nappal Budapest szereplő csontsovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontsovány és rezegnek a csontjai az Éjjel-Nappal Budapest fekete szépségének, Anikónak, aki tudja, egészségtelen életmódja miatt nem jönnek fel rá a kilók.

Anikóért már a barátai is aggódnak, akik szerint félelmetesen néz ki a lány. Anikó nem diétázik, csak bevallása szerint időnként még az evéshez is lusta – írja a hot!

Forrás: facebook/Éjjel-Nappal Budapest

„Az utóbbi időben valóban drámaian lefogytam. Nem vagyok beteg és lelkileg sem vagyok mélyponton. Egyszerűen lusta vagyok, hogy táplálkozzam. Tisztában vagyok vele, hogy egészségtelenül élek, ám ezen igyekszem változtatni és rajta vagyok a hízáson" – mondta Anikó.

Halas finomságok őszre - Miért ne? http://www.life.hu/ez-zsir/20141001-halas-receptek-oszre-finomak-es-egeszseg.htmlAz őszi szezonban sem kell mellőznöd a hallal készült, ízletesebbnél ízletesebb ételeket. A szőlő és a sütőtök remek kiegészítője a hal ízének, és garantáltan jól fogod magad érezni ezektől a könnyű és egészséges finomságoktól. Ez Zsír!--Jared Leto egy szál trikóban mutatta meg dagadó izmaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20141002-jared-leto-visszaszedte-leadott-kiloit-es-egyre-izmosabb.htmlA rocker-színész igazi átváltozóművész: korábbi filmszerepe kedvéért lefogyott, egy rövid időre szakállától is képes volt megválni, hogy aztán most végre újra a régi színben láthassuk.Ez Zsír!--Polgár Kriszta kockahasat mutatott 15 hónappal a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140929-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-szules-utan-15-honappal-kockahasat-villantott.htmlPolgár Kriszta, a Miss Earth egykori győztese tavaly nyáron hozta világra kisfiát. Szépségkirálynőhöz illően máris bombaformában van.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.