Másodvirágzás - így alakítsd át a pólódat vagy a pulcsidat!

virág felújítás blogbejegyzés Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pakoltam a lakásban, és egy korábbi videóm után megmaradt művirágokra bukkantam. Töprengtem egy kicsit, hogy mit kezdjek vele, majd rájöttem, hogy ezzel bármilyen felsőt fel lehet dobni. Úgyis nagyon divatos mostanában a virágminta, szóval fogtam a virágfejeket és egyesével a felsőhöz tűztem.

Ha akarom leszedem, újrarendezem, sőt akár táskára is tehetem, úgy is divatos. Itt további ötleteket meríthetsz ahhoz, hogyan készítsd el a magad verzióját!

Remélem, tetszik nektek is ez a technika. Arra gondoltam, hogy ezzel sok felsőt meg lehet menteni: mostantól, ha van egy folt, ami sosem jön ki, vagy egy kisebb szakadás, akkor nem kell rögtön kidobni. Mehet rá egy kis virág és probléma megoldva!

Légy te is olyan szexi, mint a Trónok harca sztárjai!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141001-hogyan-legyek-jo-no-tronok-harca-fonas-percek-alatt.htmlKönnyű és rendkívül mutatós ez a fonás. Próbáljátok ki!Hogyan legyek jó nő--Clutch! Így készíts táskát a napszemüveg tokjábólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140929-hogyan-legyek-jo-no-szemuvegtokbol-csinos-taskat-keszitunk-sajat-kezuleg.htmlMi mindenre nem jó egy szemüvegtok! A mai adásban táskát készítek belőle.Hogyan legyek jó nő--Kell egy kis bűnözés - így készül a "Csokis csoda"http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140825-hogyan-legyek-jo-no-csokis-edesseg-a-menstruacios-panaszok-enyhitesere.htmlCsokira vágysz? Próbáld ki ezt a finomságot még ma!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.