Erre aztán senki sem számított: október 2-án, csütörtökön megszületett a színésznő második kislánya.

Az egész világot meglepte Ellen Pompeo, aki minden előzmény nélkül bejelentette: október 2-án, csütörtökön megszületett második gyermeke.

Forrás: AFP/Larry Busacca

„Üdv a világon, Sienna May Ivery. Nincsenek szavak arra, mennyire nagyon szeretünk téged" – írta a Grace klinika 44 éves színésznője. A mindenkit meglepett üzenethez a sztár egy cuki babafotót is mellékelt, amelyen férje, Chris Ivery puszilgatja az aprócska kislányt. Valahogy így:

Forrás: WhoSay/Ellen Pompeo

Igazi hölgykoszorúnak örvendhet a zenei producerként ténykedő apuka: első lányuk, Stella nemrég ünnepelte 5. születésnapját. Ezúton is gratulálunk a családnak!

Bababumm a sztárvilágban
Nem győzzük kapkodni a fejünket, annyi A-listás sztárpárhoz érkezett meg a gólya az elmúlt időszakban. Például Christina Aguilérához, akinekkislánya igen különleges nevet kapott, vagy Christina Riccihez, aki kisfiúnak adott életet. Mila Kunis és Ashton Kutcher első közös gyermeke valószínűleg a legjobban várt sztárbaba volt idén, de legalább ennyire figyeltük, mikor születik meg Scarlett Johansson kislánya. És ez még csak egy teljesség igénye nélküli lista...