Speciális diétával fogy Király Linda

Forrás: Szuper tv2 -
homeopátia diéta fogyás pajzsmirigy Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évek óta pajzsmirigy-alulműködéssel küzdő Király Lindánál most úgy tűnik, megtört a jég. A Dal és Az ének iskolája adásai óta jó néhány kilóval lett könnyebb.

Linda azt állítja, a homeopátiás készítmények, a stressz csökkentése és a rendszeres mozgás hozta meg a gyümölcsét.

Forrás: Szuper tv2

"Örülök, hogy látszik rajtam, hogy fogytam, hiszen igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy egészségesebb és karcsúbb legyek. Ez persze egy folyamat, nem megy minden egyik napról a másikra, de az egészségem a legfontosabb. Egy speciális, orvos által előírt diétát folytatok, és szigorúan ügyelek a napi szénhidrát- és kalóriamennyiségemre. Rendszeresen edzem, naponta kétszer bokszolok, lépcsőzöm, és ha jó az idő, akkor futok a Városligetben"mondta el a Borsnak Linda, aki bízik abban, hogy még több kilótól sikerül megszabadulnia.

Pajzsmirigy-para - Lehet, hogy te is ezért hízol?!

A pajzsmirigy betegségeit, működési zavarait általában vérvételből ki lehet deríteni. Ha felmerül a gyanú bennünk, hogy ezzel küzdünk, érdemes orvoshoz fordulni, ugyanis a későbbiekben súlyos betegségekhez vezethet. A Life.hu összeszedte, melyek lehetnek a figyelmeztető jelek.

Király Linda őszintén a Himnuszrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140320-kiraly-linda-enekesno-elmeselte-mi-tortent-12-evvel-ezelott-amikor-belesult-a-himnusz-eneklesebe.htmlAz énekesnő 12 éve viseli magán a bélyeget, miszerint ő az, aki belesült a Himnuszba.TV + Bulvár--Király Linda mégis ott lehet az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/bulvar/20140213-kiraly-linda-enekesno-kiesett-az-mtva-n-futo-a-dal-valogatomusorbol-most-azonban-testveretol-kiraly.htmlKirály Viktor meglepő elhatározásra jutott: ha megnyerné a válogatót, A Dalból kiesett nővérét maga mellé venné vokalistának, hogy együtt utazzanak Koppenhágába, a Eurovízió döntőjére. TV + Bulvár--Király Linda elhasalt, Radics Gigi továbbment A Dalbanhttp://www.origo.hu/teve/20140208-kiraly-linda-elhasalt-radics-gigi-tovabbment-a-dalban.htmlLement a hazai eurovíziós selejtező harmadik elődöntője, hat produkció ment tovább, sztárvendégként fellépett Deák Bill Gyula.Tévé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.